Skip to main content

Svært innholdsrik og lekker enebolig med hybeldel og dobbel garasje. Kort gangavstand til skole og barnehage.

Ivar Aasens veg 9 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bad, kjøkken, vaskerom med tilknyttet bod, stue, soverom og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Loftstue med utgang til balkong, 4 soverom, gang og bod.
Hybel-del 2.etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad.
Utvendig bod ved inngangsparti i 2.etasje.

Dobbel garasje og 2 boder.
Redskapsbod.

Standard

Svært innholdsrik og lekker enebolig med egen hybeldel og familievennlig beliggenhet på Hanstad. Boligen er romslig og inneholder blant annet 5 soverom, 3 stuer, 2 bad, eget vaskerom og integrert dobbel garasje. I tillegg er det innredet en egen hybeldel over garasjen med åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og soverom. Boligen er vesentlig oppgradert i 2018 og fremstår med høy standard og moderne og gjennomførte farge- og materialvalg. Utendørs finner du en stor og solrik vestvendt terrasse med direkte adkomst til hagen. Forøvrig er tomten pent opparbeidet med belegningsstein på gårdsplassen og inngjerdet hage med redskapsbod/lekestue og god plass til lek og aktiviteter. Her i Ivar Aasens veg bor du i et attraktivt og familievennlig boligområde med kort gangavstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikker. Fra eiendommen er det også kort veg til fine friområder, både i Svartholtet og langs Glomma og på det flotte museumsområdet. Ca. 2,5 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti med støpt plate. I boligen blir du møtt av en lys og romslig entre med god omkledning- og garderobeplass. Stor skyvedørsgarderobe som gir et ryddig inntrykk og rikelig med oppbevaring. Flislagt gulv med varmekabler og downlights i tak. Entreen har også direkte adkomst fra garasjen, samt utgang til en stor og flott terrasse. Videre kommer du inn på kjøkkenet.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken fra 2018 med innredning fra Epoq. Innredning med mørke slette fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate og flislagte veggflater over. Her er det rikelig med skapplass og en praktisk kjøkkenøy som også gir rom for en hyggelig frokostplass. Integrerte løsninger for komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, kaffemaskin, vinskap og kjøleskap med frysedel.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det god plass til spisebord hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider.

Stue
Fra spisestuen kommer du inn i den første av to stuer. Stuen er lys og innbydende med god plass til møblering. Store vindusflater skaper mye lys og en god romfølelse. Fra stuen går det trapp opp til 2.etasje.

Den andre stuedelen er også lys og romslig med gode møbleringsmuligheter. I de to stuene kan det skapes flere ulike soner med møblering. I rommet er det montert en flott vedovn og to doble glassdører ut til den store terrassen.

Bad og vaskerom
Lekkert baderom i 1.etasje med adkomst fra entreen. På badet er det flislagte gulv- og veggflater, og installasjoner med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegg og regndusj. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Stort praktisk vaskerom i tilknytning til kjøkkenet. Vaskerommet har også egen utvendig adkomst - perfekt når barna kommer møkkete hjem fra skole og barnehage. På vaskerommet er det flislagt gulv og innredning med underskap og en romslig benkeplate med god arbeidsflate. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benken. I tilknytning til vaskerommet finner du en praktisk bod / kjølerom.

Soverom
I boligen finner du tilsammen seks soverom, fem i hoveddel og ett i hybeldelen.

Hovedsoverommet finner du i 2. etasje og er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng og annet møblement. Walk-in-garderobe i tilknytning til hovedsoverommet.

De øvrige soverommene er også malt i delikate farger og har god plass til møblering. Ett soverom befinner seg i 1.etasje, de øvrige finner du i boligens 2. etasje.

Loftstue
Lys og luftig loftstue i 2.etasje med god plass til møblering, perfekt som ungdomsrom eller en ekstra TV-stue. Doble glassdører ut til en hyggelig vestvendt balkong.

Bad 2. etasje
Lekkert baderom i 2.etasje med flislagt gulv og vegger med microsement fra 2018. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med dobbel servant og speil med belysning over. Downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Terrasse
Stor og solrik terrasse med god plass til flere sittegrupper. Terrassen har adkomst både fra entreen og stuen, og er i dag innredet med flere ulike soner. Flere steder med overbygg. Plassbygd sittebenk i stablet mur som gir en flott spiseplass med plass til langbord.

Terrassen har direkte adkomst til hagen hvor det er god plass til lek og aktiviteter for barna.

Ute finner du også en flott hellebelagt uteplass som er overbygd. Her er det god plass til sittegruppe.

Hybel
Boligens hybeldel har egen utvendig adkomst med trapp opp til 2.etasje. Hybelen består av åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og soverom. Tilhørende hybelen har du også utvendig bod ved inngangspartiet.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og familievennlig beliggenhet på Hanstad. Her er det kort gangavstand til Hanstad barneskole, flere barnehager og dagligvarebutikker. Med Svartholtet like i nærheten er det enkelt å komme seg ut på tur. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid som blant annet tar deg til Svenkerudvollen. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien er heller ikke lang til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 2,5 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 289 kvm, Bruksareal: 347 kvm, BRA-i: 343 kvm , BRA-e: 4 kvm , TBA: 109 kvm

Arealene er beregnet ut i fra oppmålt bruksareal. Takhøyder under 1,9 m er grensen for målbart areal, er oppmålt etter NS 3940. Deler med lav takhøyde uten målbart areal i 2.etasje. Lagerbod med adkomst ifra soverom i 2.etasje uten målverdig areal. Ca.areal: 12 m². Overbygget areal over utvendig trapp til 2.etasje er ikke medtatt i arealet. Inntilbygget bod uten målverdig areal. Ca.areal: 2 m²

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv ved vaskerom, gang, bad 1.etasje, bad 2.etasje. Varmematter ved flere gulv i 1.etasje. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.479 kvm. Tilnærmet flat tomt, pent opparbeidet med innkjøring og gårdslass med belegningsstein. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Delvis inngjerdet tomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde ca. kr 36.118,- for 2023. Vann- og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Avgifter til dette vil derfor variere. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 7.845,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.340,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 109 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Gjert Grave
Gerd K Indregaard-grave

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 28
  • Bruksnr: 109
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 6 290 000,-
  • Ligningsverdi: 1 722 837,-
  • Primærrom: 289 m2
  • Bruksareal: 347 m2
  • Tomteareal: 1479 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 6

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Offentlig vann/kloakk

Ivar Aasens veg 9 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 97 78 56 60

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 90 92 39 05

Annen info

Finnkode: 358168149