Skip to main content

Rustad Eiendomsmegling

Rustad Eiendomsmegling er et uavhengig eiendomsmeglerkontor med høy kompetanse innen kjøp og salg av eiendom.

Du finner oss Lundgaardvegen 8 i Elverum. Vi hjelper deg med råd og veiledning gjennom hele prosessen enten du skal kjøpe eller selge. Velkommen til oss!

Alf Johan Rustad
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Alf Johan Rustad

Telefon: 977 85 660
E-post: alf@r-eiendom.no

Alf Johan Rustad har erfaring i bransjen siden 2006. Han er godkjent eiendomsmegler fra Finanstilsynet og medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund. I 2017 startet i Alf sitt eget meglerkontor og er i dag daglig leder og eiendomsmegler hos Rustad Eiendomsmegling AS.

Alf er en erfaren og profilert megler i Elverum og omegn, og har markert seg i norgestoppen alle årene han har vært i bransjen. Dette kan sees i de gode tilbakemeldingene han oppnår hos både kjøper og selger. Han har gode kommunikasjonsevner og er flink til å lytte. Dette gjør at han skaper tillit og trygghet hos sine kunder, og at de gjerne kommer tilbake ved senere anledninger. Fornøyde kunder fører til nye kunder og nettopp denne type kunder utgjør store deler av hans kundeportefølje.

Med stor arbeidskapasitet, gode forhandlingsegenskaper og bred kompetanse skaper han best resultat hver gang.

Thomas Grønbekk
Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk

Telefon: 909 23 905
E-post: thomas@r-eiendom.no

Thomas har jobbet som eiendomsmeglerfullmektig hos Rustad Eiendomsmegling siden 2022. Før han startet sin karriere innen eiendomsmegling, drev Thomas eget murerfirma og har lang erfaring innen håndtverksbransjen. Dette er en kunnskap som kommer kundene hans godt til nytte i forbindelse med både kjøp og salg av eiendom.

Thomas har god kjennskap til eiendomsmarkedet i Elverum og omegn, og har et stort nettverk. Han bruker mye tid på hvert eneste oppdrag og alle oppdragsgivere, slik at kunden alltid skal bli fornøyd. Hans evne til å bistå andre med sin erfaring og kunnskap skaper en solid trygghet for deg som kunde.

Med grundighet og lang erfaring er du i trygge hender hos Thomas, både ved kjøp og salg av eiendom.

Kristine Rustad
Salgskoordinator

Kristine Rustad

Telefon: 407 47 403
E-post: kristine@r-eiendom.no

Kristine har vært med siden oppstarten av Rustad Eiendomsmegling og hennes hovedoppgave på kontoret er å bistå daglig leder samt gjennomføre administrative oppgaver.

Kristine tilrettelegger i hele salgsprosessen og sørger for at gjennomføringen av salget skal gå så smidig som mulig. Som ansatt er Kristine engasjert i jobben sin og opptatt av å utføre arbeidsoppgavene mest mulig effektivt og strukturert slik at Rustad Eiendomsmegling kan levere det beste produktet til sine kunder.