Skip to main content

Bestill verdivurdering

  Lurer du på hva boligen din er verdt?

  En verdivurdering fra oss er uforpliktende og kan brukes for å selge bolig eller refinansiering.

  Hvis verdivurderingen er på plass, kommer du også lettere i gang med jakten på din nye bolig. Den gir deg trygghet for hva du kan by og er også nødvendig når du ønsker å reforhandle lånet på nåværende bolig. Med en fersk verdivurdering får du bedre sikkerhet og vil kunne refinansiere boliglånet ditt med bedre betingelser.

  En verdivurdering gir deg svar på boligens markedsverdi og utføres av en eiendomsmegler.

  Vi gir deg også råd og tips rundt salg av boligen hvis du ønsker det.

  E-takst

  Skal du bruke verdivurderingen mot banken for refinansiering eller lån trenger du en E-takst, som representerer den nye bransjestandarden for verdivurdering fra megler.

  E-takst stiller konkrete krav til dokumentasjon av boligen og verdivurderingen. Den må inneholde minst tre bilder av eiendommen; ett av bad, kjøkken og fasade. Vurderingen er også basert på prisnivået for boliger av samme standard i nærområdet.

  Med E-takst får også banken din dokumentasjon direkte fra oss. E-takst registreres i en database tilhørende Eiendomsverdi, som leverer systemer med boliginformasjon til eiendomsmeglere og banker. Denne måten sikrer også at verdivurderinger ikke blir endret av forbruker før de havner hos banken. E-takst bidrar til trygghet for både megler og bank. En bedre dokumentert verdivurdering av eiendommen er også i kjøpers og selgers interesse.