Verdivurdering

Hva er din bolig verdt?

Bestill verdivurdering

  Hvorfor verdivurdering?

  Skal du selge og lurer på hva boligen din er verdt? Hvis verdivurderingen er på plass kommer du lettere i gang med jakten på din nye bolig.

  En verdivurdering er uforpliktende og gir deg svar på markedsverdien boligen din har i dagens marked. Vi gir deg også råd og tips rundt salg av boligen hvis du ønsker det.

  Med en fersk verdivurdering får du bedre sikkerhet og vil kunne refinansiere boliglånet ditt med bedre betingelser.

  E-takst

  E-takst representerer den nye bransjestandarden for verdivurdering fra megler. Formålet er å gi sikre verdianslaget av eiendommen.

  E-takst stiller konkrete krav til dokumentasjon av boligen og verdivurderingen. Den må inneholde minst tre bilder av eiendommen; ett av bad, kjøkken og fasade. Vurderingen er også basert på prisnivået for boliger av samme standard i nærområdet.

  Med E-takst får også banken din dokumentasjon direkte fra oss. E-takst registreres i en database tilhørende Eiendomsverdi, som leverer systemer med boliginformasjon til eiendomsmeglere og banker. Denne måten sikrer også at verdivurderinger ikke blir endret av forbruker før de havner hos banken. E-takst bidrar til trygghet for både megler og bank. En bedre dokumentert verdivurdering av eiendommen er også i kjøpers og selgers interesse.