Skip to main content

Moderne og fin 3-roms leilighet med garasje og sentrumsnær beliggenhet. Overbygd terrasse.

Rolsdorphs veg 4 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, bad, 2 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til balkong.

To kjellerboder og en loftsbod.
Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og moderne 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten ligger i 2. etasje og har en fin planløsning med blant annet to soverom, bad, separat kjøkken og stue med utgang til overbygd terrasse. Leiligheten har nyere installasjoner og overflater, og fremstår som moderne, lys og gjennomført. Her har du blant annet nytt kjøkken fra 2019. Vinduer og terrassedør er skiftet i 2016 og 2020 i regi av borettslaget. I Rolsdorphs veg bor du sentralt med gangavstand til alt du trenger i hverdagen, som skoler, barnehage, butikk og andre servicefasiliteter. Veien er heller ikke lang til fine turområder i Svartholtet og langs Glomma. Velkommen til visning!

EntreLeiligheten har adkomst via felles trapperom i 1.etasje. Inn i leiligheten møter du en lys og innbydende gang hvor det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Her har du adkomst til bad, soverom og delvis åpen løsning inn mot kjøkken og stue.

Kjøkken
Moderne og pent kjøkken fra 2019 med innredning fra IKEA. Innredning med mørke slette fronter og takhøye overskap som gir godt med skapplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og veggflater over med fliser. Integrerte hvitevarer med stekeovn, koketopp, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/-fryseskap. Ventilator over koketopp.

Stue
Lys og møbleringsvennlig stue med god plass til både sofa og spisestue. I stuen er det lyse og moderne farge- og materialvalg og store vindusflater som gir godt med lys til rommet. Den åpne romløsningen er også med å skape en god romfølelse. Installert klebersteinsovn og utgang til en overbygd terrasse.

Bad
Baderom med belegg på gulv og vegger med vinyltapet. Her finner du dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I leiligheten finner du to soverom, begge med god plass til seng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 82 kvm, BRA-i: 65 kvm , BRA-e: 17 kvm , TBA: 13 kvm

Andelsleilighet i 2.etasje med fult bruksareal innenfor yttervegger. Fellesarealer er ikke medtatt i arealberegningen. Tilleggsareal for kjellerboder med tilsammen 15 m2 og loftbod på 7 m2, bodareal er ikke medtatt i arealoversikten.

Oppvarming

Oppvarming med ved- og strømfyring. Ildsted med klebersteinsovn i stue. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 3.029 kvm. Deler av tomteareal er veggrunn i Rolsdorphs veg. Eiendommen har gruset adkomst og gårdsplass med felles parkering. Hageområde er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Mulighet for å sette opp el-billader i garasje etter søknad til styret. Borettslaget dekker elektrisk anlegg frem til ladepunktet i beboers garasje, og beboer selv dekker laderen og forbruket.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 352, andelsnr. 5 i Rolsdorphsvei 2-4 borettslag med orgnr. 954017737 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Anette Braanaas Kristiansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 30
  • Bruksnr: 352
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 100 000,-
  • Totalpris: 2 300 892,-
  • Fellesgjeld: 200 892,-
  • Fellesutgifter: 6 610,-
  • Ligningsverdi: 525 792,-
  • Primærrom: 65 m2
  • Bruksareal: 82 m2
  • Tomteareal: 3029 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 2

Rolsdorphs veg 4 2414 Elverum Norge

Visning

03.09.2024, 17:00 - 17:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: 62 41 62 41
Mobil: 97 78 56 60

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: 62 41 62 41
Mobil: 90 92 39 05

Annen info

Finnkode: 357215178