Skip to main content

Sjarmerende og flott eiendom i landlige omgivelser. Dobbelgarasje fra 2022. Innholdsrik planløsning.

Østrovegen 62 2340 Løten Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, kjøkken med spiseplass og utgang til terrasse, stue, spisestue og hobbyrom.
2.etg: Gang/loftstue, toalettrom og 5 soverom.
Kjeller etg: Kjellerrom.

Dobbel garasje.

Standard

Sjarmerende og flott eiendom i landlige omgivelser, ca. 4 km nordøst for Løten sentrum. Her finner du en koselig enebolig med mye sjel, og som fremstår som lys og velholdt. Innholdsrik planløsning med blant annet fem soverom og tre stuer. Her er det god plass til både store og små. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg, gode lysforhold og fine detaljer. I boligen er det tre ildsteder og montert varmepumpe. Pent opparbeidet tomt med flere fine uteplasser og stor hage med plass til lek og aktiviteter for barna. På eiendommen finner du også en dobbelgarasje fra 2022. Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet, med umiddelbar nærhet til fine friområder. Ca. 3 km til nærmeste skole og barnehage. Forøvrig finnes det meste av servicetilbud og fasiliteter i sentrum av Løten. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti hvor du har fin plass til en sitteplass. Det er også utvendig adkomst til hobbyrom.
I boligen blir du møtt av et vindfang og videre inn i en romslig gang med plass til omkledning. Her er det også plass for å henge fra seg yttertøy.

Kjøkken
Stort flott kjøkken med innredning fra IKEA. Innredning med profilerte fronter og rikelig med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Integrerte hvitevarer med komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over koketopp.

På kjøkkenet er det også god plass til en spiseplass. Her er det godt med vinduer som gir rommet mye lys, og doble glassdører ut til en stor og delvis overbygd terrasse.

Stue
Koselig og innbydende stue, naturlig oppdelt i spisestue og peisestue. I spisestuen er det fin plass for langbord hvor familien kan samles til hyggelige måltider. Rommet har gode lysforhold og trapp opp til 2.etasje. Montert peisovn.

I den andre stuedelen er det fin plass for sofa med tilhørende møblement. Her er det installert varmepumpe og åpen peis som gir en hyggelig stemning i rommet.

Bad
Lyst baderom i 1.etasje med belegg på gulv og vegger med våtromstapet/belegg. Her er det installasjoner med vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Loftstue
I boligens 2.etasje kommer du opp i en romslig loftstue hvor det er god plass til møblering. Et perfekt rom for ungdom i huset som ønsker seg sin egen tv-stue. Loftstuen har tilknyttet toalettrom og boligens tilsammen fem soverom.

Soverom
Boligens soverom oppleves som lyse og romslige, alle med god plass til møblering.

Toalettrom
Toalettrom i 2.etasje med toalett og innredning med nedfelt servant og speil over. Rommet har lyse farger og takvindu. Varmekabler i gulvet.

Hobbyrom
Hobbyrom med egen utvendig adkomst og adkomst fra spisestue. Rommet har flere bruksmuligheter og her er det blant annet montert vedovn og en romslig skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige og fine omgivelser ved Østroa i Løten kommune. Ca. 4 km fra Løten sentrum hvor man finner de fleste servicetilbud med blant annet butikker, skole og barnehager. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til fine friarealer. Mosjømarka har et fantastisk turterreng med mange oppmerkede stier og skiløyper om vinteren. Der finner du også Mosjøen som er en rolig perle med bademuligheter og fiske. Det er flere orienteringskart over området, og muligheter for tur - orientering og "toppturer" i regi av Løten kommune. Rokosjøen, med muligheter for bading, fiske og pilking ligger også i nærheten. På vinterstid er det fine turmuligheter på ski på Budor. Her finner man et godt utbygd løypenett med over 300 km med oppkjørte langrennsløyper. Her er turmulighetene mange - med traseer som passer for både store og små. På Budor finner man også et flott alpinanlegg for hele familien, med blant annet terrengpark og egen kjelkebakke. Budor gjestegård kan også lokke med servering og overnatting. Togforbindelse fra Løten sentrum. Løten ligger fint plassert mellom to byer - Elverum og Hamar. Til Elverum er det ca. 10 minutters kjøring, og til Hamar ca. 20.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 235 kvm, BRA-i: 235 kvm , TBA: 51 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Åpen peis og luft/luft varmepumpe i stue. Vedovn i spisestue og i hobbyrom. Varmekabler i gulv ved baderom og toalettrom. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.442 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Pent opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Delvis inngjerdet.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. 19.975,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, vanngebyr, renovasjon, septikrenovasjon, samt feie- og tilsynsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Det er installert vannmåler på eiendommen.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 174 bnr. 9 i Løten kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Nina Øverby
Vidar Halvorstuen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 174
  • Bruksnr: 9
  • Kommunenr: 3412
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 890 000,-
  • Ligningsverdi: 797 638,-
  • Primærrom: 217 m2
  • Bruksareal: 235 m2
  • Tomteareal: 2442 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 5

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng

Østrovegen 62 2340 Løten Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 97 78 56 60

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 90 92 39 05

Annen info

Finnkode: 353283795