Skip to main content

Koselig og velholdt rekkehusleilighet med 3 soverom og 2 bad. Garasje og utebod. Nærhet til skole og barnehage.

Fagerheimveien 40 2450 Rena Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre, gang, 2 soverom, bad, disp. rom og bod/vaskerom.
1. etg: Gang, stue med utgang til terrasse, kjøkken, bad og soverom.

Utvendig bod.
Garasje i felles garasjerekke.

Standard

Koselig og velholdt rekkehusleilighet med sentral og fin beliggenhet på Søndre Kirkeberget. Leiligheten ligger på enden i rekken og har en skjermet og solrik sørvestvendt terrasse. Innholdsrik planløsning over to plan med blant annet tre soverom og to bad. Leiligheten fremstår som innbydende og velholdt med gjennomgående lyse overflater og god standard. Tilhørende utvendig bod og garasje i felles garasjerekke. Hyggelig hagedel med adkomst fra terrassen. Her i Fagerheimveien bor du med kort avstand til alt du trenger i hverdagen, både skoler, barnehager, leke- og treningsområder, og ikke minst sentrum med høgskole, butikker og øvrige servicetilbud. Velkommen til visning!

Gang/entre
Her ønskes du velkommen hjem ved steinbelagt inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med plass til å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i sokkeletasjen, samt trapp opp til 1.etasje. Montert vedovn i gang.

Stue
Lys og innbydende stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Her er det montert vedovn som gir en lun og god varme. Stuen er malt i en lys nøytral tone og det er godt med vinduer som gir mye lys til rommet. Utgang til en stor solrik terrasse.

Kjøkken
Separat kjøkken med innredning fra 2018. Innredning med lyse profilerte fronter og takhøye overskap. Benkeplate i heltre med god arbeidsflate og veggflater over med fliser. Integrerte hvitevarer med komfyr, stekeovn, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass ved vinduet.

Bad
Baderom i 1.etasje med belegg på gulv og vegger med våtromsbelegg. Her er det toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Soverom
I boligen finner du tre soverom, ett i 1.etasje og to i sokkeletasjen. Rommene har god størrelse og fin plass for seng og garderobeløsning.

Bad og vaskerom
Flislagt baderom i sokkeletasjen fra 2018. Her finner du toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Eget vaskerom i sokkeletasjen med vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Disp.rom
Disponibelt rom i sokkeletasjen som dagens eier har benyttet som kjellerstue. Rommet har fine fargevalg og montert vedovn.
Det gjøres oppmerksom på at rommet er tegnet inn som vask/bod på opprinnelige byggetegninger. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig og fin beliggenhet på Søndre Kirkeberget, ca. 1,7 km vest for Rena sentrum. Kort veg til skole, barnehage og Høyskolen i Hedmark, campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. I Rena finner du sentrumsfasiliteter med cafeer, butikker, parker med lekeplasser, friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Fine friområder i nærområdet og kort veg til Birkebeinertrasseen som kan by på flotte treningsområder. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra sentrum. Flotte fiskemuligheter i Renaelva og Glomma. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 144 kvm, BRA-i: 144 kvm , TBA: 30 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsteder med vedovn i gang sokkeletasje, disp.rom sokkeletasje og i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv ved bad i sokkeletasje. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 10.709 kvm. Fellestomten er opparbeidet med plen og beplantninger. Innkjøring og fellesparkering på asfalterte areal. Singel på parkeringsplass og hellelagt gangareal foran inngang.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjerekke.

Borettslaget

Borettslaget består av 18 andelsleiligheter. Fagerheim Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 954752747.

Vedlikehold i borettslaget i de senere år.
2022 - 2022 Snølagring, drenering, hogst, gatelys. Utvidet området for snølagring nederste rekke Fagerheimveien 34-40. Drenert rundt garasjeanlegget i Fagerheimveien 34-40. Hogst av skogteig vest for Fagerheim Borettslag. Skiftet gatelysarmatur i Fagerheimveien.
2021 - 2021 Vinduer, terrassedører, snøfangere, div Skiftet vinduer i u.etg. Fagerheimveien 26,28,34,36,38 og 40. Skiftet terassedører i Fagerheimveien 26,28 og 40. Utvidet områder for snølagring. Montert snøfangere fellesbod utenfor Fagerheimveien 26. Innkjøp av Honda snøfreser til
Borettslaget. Spyling av avløpsledninger og bunnledninger (Norva Flagstad) i Fagerheimveien 34,36,38 og 40. Montert elektroniske vannmålere
2020 - 2020 Robotklippere, snølagring, tak bod Investert i 4 robotklippere. En i hver rekke. Klargjort to områder for snølagring. Utbedring av tak på bod i Fagerheimveien 20
2020 - 2020 Strøkasser, kjøkkenventilator, strømskap. Innkjøp av strøkasser til hver rekke. Utbedring kjøkkenventilatorer i fagerheimveien 30,32 og 38. .Utbedring av terreng bak garasjer nedre rekke (34-40). Utvendig strømskap for å lade hybrid/el.biler
2019 - 2019 Levegger, brannvarslere, takrenne/nedløp. Skiftet tre levegger i nederste rekke på terassesiden (sør). Malt levegger strøk 2 som ble satt opp i 2018. Skiftet brannvarslere i borettslaget. Utbedring av takrenner og nedløp i borettslaget
2018 - 2018 Nye skjermvegger/levegger Nye skjermvegger/levegger utvendig mellom leiligheter på nordsiden/inngangssiden
2017 - 2017 Skjermvegger/levegger Nye skjermvegger/levegger utvendig mellom leiligheter. Utbedring av tak på bod i Fagerheimveien 20.
2016 - 2016 Utbedr terreng/mur maling garasjeporter Utbedring terreng og endring av mur. Fagerheimveien 28.U tbedring av plen
foran Fagerheimveien 28,30 og 32. Oppsett av noen levegger og maling av alle garasjeporter.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

,atrikkelkommune.oppdrag€

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Solvår Helen Pedersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 9
  • Bruksnr: 253
  • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 1 750 000,-
  • Totalpris: 2 089 556,-
  • Fellesgjeld: 339 556,-
  • Fellesutgifter: 6 869,-
  • Ligningsverdi: 586 963,-
  • Primærrom: 144 m2
  • Bruksareal: 144 m2
  • Tomteareal: 10709 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Rekkehus
  • Soverom: 3

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Offentlig vann/kloakk
  • Bredbåndstilknytning

Fagerheimveien 40 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 90 92 39 05

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 97 78 56 60

Annen info

Finnkode: 351420917