Skip to main content

Lys og fin endeleilighet i 1.etasje med vestvendt terrasse. Carport og bod. IN-ordning!

Kjerneby 2C 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod, disponibelt rom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Carport og sportsbod.

Standard

Lys og fin endeleilighet med god beliggenhet på Kjerneby. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en praktisk planløsning med alt på en flate og to soverom. Her er det åpen stue- og kjøkkenløsning, fine lysforhold og moderne farge- og materialvalg med nymalte overflater fra 2022. Ute finner du en overbygd terrasse med direkte adkomst til hage, carport i felles anlegg og en praktisk sportsbod med ekstra oppbevaringsplass. Borettslaget har IN-ordning med mulighet for nedbetaling på fellesgjeld og lavere felleskostnader. Her på Kjerneby bor du sentralt med kort avstand til skoler, flere barnehager og dagligvarebutikker. Samtidig er Svartholtet like ovenfor vegen med flotte turområder gjennom hele året. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en sittegruppe. I entreen innenfor er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Entreen har flislagt gulv med varmekabler, og er tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Leiligheten har en fin stue med god plass til møblering. Rommet har store vindusflater og fine fargevalg. Den åpne løsningen mot kjøkkenet skaper god romfølelse og plass for spisestue. I stuen er det montert vedovn og du har utgang til terrasse.

Kjøkken
Kjøkkenet har en lysmalt og klassisk innredning med takhøye slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med plass til seng og garderobeskap.

Bad
Lyst og fint bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjnisje med vegg av glassbyggerstein. Baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. På badet er det også opplegg for vaskemaskin.

Disp. rom
Nåværende eier har gjort om deler av det ene soverommet til et innredet / disponibelt rom. I leiligheten har du også en innvendig praktisk bod.

Terrasse
Terrassen er delvis overbygd og har fin plass til møblering. Levegg mot nabo. Terrassen er vestvendt med gode solforhold, og har direkte adkomst til hage.

Beliggenhet

Leiligheten ligger på Kjerneby, et sentralt og barnevennlig boligområde i Øverleiret. Dette er et fint og skjermet område hvor man bor i umiddelbar nærhet til skog og mark. Svartholtet med mange gode tur- og treningsmuligheter ligger rett utenfor døra. På sommertid finner man flotte sykkelstier som fører deg til både Starmoen og Damtjernet. På vinteren har du milevis med skiløyper og traseer som er svært populære. Fra leiligheten er det også kort avstand til Hermanshula og Loken med aktiviteter for barn i alle aldre på vinterstid. Det er kun noen hundre meter til den nye bydelen Ydalir. Her finnes både barneskole, barnehage og flere dagligvarebutikker og andre forretninger. Forøvrig er det ca. 1,5 km fra Elverum sentrum hvor man finner alle servicetilbud og byfasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 80 kvm, BRA-i: 75 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 25 kvm

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og ved. Ildsted med vedovn på stue. Baderom og gang/entre med elektrisk gulvvarme. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 8.267 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Fellesområder med lekeplass. Asfalterte veier, parkeringsområder og gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers felles gjesteparkering.

Borettslaget

Øverleiret Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
990537607. Borettslaget består av 24 andelsleiligheter.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1180, andelsnr. 3 i Øverleiret Borettslag med orgnr. 990537607 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Lene Dellerud

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1180
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 790 000,-
 • Totalpris: 2 311 123,-
 • Fellesgjeld: 521 123,-
 • Fellesutgifter: 9 349,-
 • Ligningsverdi: 673 490,-
 • Primærrom: 72 m2
 • Bruksareal: 80 m2
 • Tomteareal: 8267 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Kjerneby 2C 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 349290259