Skip to main content

Hyggelig enebolig med 4 soverom og pent opparbeidet hage. Dobbel- og enkelgarasje. Godt med bodplass.

Hamarvegen 287 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, gang, bad, stue med utgang til overbygd terrasse, gang og 3 soverom.
2.etg: Soverom og 2 boder.
Kjeller etg: Gang, vaskerom og 3 boder.

Inntilbygget garasje og bod.
Frittstående dobbel garasje med bod.
Lekestue / oppholdsrom.

Standard

Hyggelig enebolig med beliggenhet like ved Terningen skanse og Terningåa. Boligen går over tre plan og her finner du blant annet 4 soverom og nytt bad fra 2020. Montert varmepumpe og to ildsteder. Godt med bodplass både i kjeller og i 2.etasje. Du har også godt med bodplass ute. Ute finner du flere fine uteplasser, lekestue/oppholdsrom og både enkel- og dobbelgarasje. Pent opparbeidet hage inngjerdet med skigard og tregjerde. Her bor du med umiddelbar nærhet til fine friområder, Terningen skanse og Terningåa. Kort veg til flere dagligvarebutikker, barnehager og skole på Vestad. Fra eiendommen er det også gang- og sykkelveg helt inn til Elverum sentrum. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Her ønskes du velkommen inn til en entré med plass til omkledning. Bod i tilknytning til entreen. Videre inn i gangen har du adkomst til bad, stue og kjøkken, samt trappeadkomst til kjeller.

Stue
Romslig og fin stue med god plass til både sofagruppe og spisestue med langbord. I dag er stuen også innredet med en TV-krok. Montert varmepumpe og etasjeovn som gir en jevn og god temperatur i boligen. Fra stuen har du utgang til en hyggelig overbygd terrasse.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en innredning med glatte fronter og flislagte benkeplater. Flislagte veggflater mellom kjøkkenbenk og overskap. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet står det også en Jøtul "tilhengerovn".

Bad
Lyst og innbydende baderom oppgradert i 2020. Her er det flislagt gulv og vegger med baderomsplater. Installasjoner med toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil på vegg.

Soverom
I boligen finner du totalt fire soverom, tre i 1.etasje og ett i 2.etasje. Rommene er lyse og har god plass til møblering. Ett soverom med skyvedørsgarderobe og flere rom med plassbygde garderobeskap.

Øvrig areal i 2.etasje med bodplass.

Kjelleretasje
I boligens kjelleretasje finner du trapperom, 3 boder og vaskekjeller.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og fin beliggenhet like ved Terningen skanse og Terningåa. Ca. 1 km til nærmeste dagligvarebutikk og andre butikker og spisesteder på Grindalsmoen og Østerdalsporten. Fra eiendommen er det også kort avstand til flere barnehager og barneskole på Vestad. På Vestad finner du også Terningen arena med høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Gang- og sykkelsti hele vegen inn til Elverum sentrum, hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Til sentrum er det ca. 3 kvm.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 214 kvm, BRA-i: 195 kvm , BRA-e: 19 kvm , TBA: 20 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe i stue 1.etasje. Etasjeovn i stue og Jøtul "tilhengerovn" på kjøkken. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.173 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Tilnærmer flat og solrik tomt med hellebelagte gangarealer. Pent opparbeidet hage med plen, blomsterbed, prydbusker, bærbusker og trær. Noe naturtomt. Inngjerdet tomt med skigard og tregjerde.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde ca. kr 10.922,- for 2023. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon for 2023 utgjorde kr 3.848,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Knut Ingar Skjefstadmoen

Hjemmelshaver

Rustad Eiendomsmegling AS

Informasjon om meglerforetaket

Lundgaardvegen 8
2408, Elverum

Megler MNEF / Daglig lederAlf Johan Rustad
97 78 56 60

Mob: alf@r-eiendom.no
E-post: #email.ansatte€

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 12
 • Bruksnr: 37
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 800 000,-
 • Ligningsverdi: 812 370,-
 • Primærrom: 128 m2
 • Bruksareal: 214 m2
 • Tomteareal: 1173 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Hamarvegen 287 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 349290067