Skip to main content

Moderne og gjennomført halvpart av tomannsbolig. Carport og sportsbod. Pent opparbeidet uteområde.

Honvegen 2B 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad, soverom, teknisk rom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.
2.etg: Loftstue, 2 soverom, bod og toalettrom.

Sportsbod.
Felles carport.

Standard

Gjennomført og moderne halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet i et nyetablert boligområde på Smedstadtoppen. Boligen har høy standard og fremstår som gjennomført, lys og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 3 soverom, 2 stuer, lekkert bad, ekstra toalettrom og eget vaskerom. Gode lagringsmuligheter i både innvendig og utvendig bod. Du har også biloppstillingsplass i carport som deles med nabo. Romslig og pent opparbeidet hage- og terrasseområde. Du har også en overbygd terrasseplatting i tilknytning til inngangspartiet. Her i Honvegen bor du i et nyetablert boligområde med kort gangavstand til skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Svartholtet med flotte turområder finner du også like i nærheten. Forøvrig er det ca. 3 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til sittegruppe, og adkomst til utvendig sportsbod. Entreen innenfor har god plass til omkledning og etablering av garderobeløsning. Fra entreen har du adkomst bad, soverom og teknisk rom/vaskerom. Videre er det trapp opp til 2.etasje og åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue og spisestue
Lys og innbydende stue med store vindusflater som gir rommet flott lys. Det er montert lameller i de store vinduene som gir god solskjerming. I stuen er det god plass til sofagruppe og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Installert peisovn som gir god varme. Utgang til terrasse og åpen løsning mot kjøkken.

Kjøkken
Gjennomført og moderne kjøkken med svarte slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med kjøl- /fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Glassplate på veggflate bak koketopp.

Bad
Baderom i 1.etasje med flislagt gulv og vegger med baderomsplater. Her er det toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Soverom
I boligen finner du tre soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Rommene har fin størrelse og delikate fargevalg. Det er garderobeløsninger på alle soverom. Med en ekstra stor tilhørende hovedsoverom i 1.etg.

Loftstue
Loftstue i 2.etasje, perfekt som en ekstra TV-stue.

Toalettrom og vaskerom
Ekstra toalettrom i 2.etasje. Flislagt gulv med varmekabler, og installasjoner med toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil på vegg.

Praktisk vaskerom / teknisk rom i 1.etasje. Her er det flislagt gulv med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Veggmontert tørkestativ.

Beliggenhet

Boligen har fin beliggenhet på Smedstadtoppen, et nytt og familierettet boligområde under utvikling. Smedstadtoppen ligger ovenfor den nye bydelen Ydalir. Her har du kort gangavstand til både skole og barnehage. Du har også kort gangavstand til flere dagligvarebutikker og andre større forretninger i området. Forøvrig er det ca. 3 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter, samt ungdom- og videregående skole. Her bor du med andre ord sentralt, samtidig som du har umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper både i Svartholtet og Stavåsen. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 125 kvm, BRA-i: 120 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 44 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv ved entre, toalett, bad, vaskerom, stue/kjøkken og soverom 1.etasje. Ildsted med vedovn i stue 1.etasje.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 902 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Tilnærmet flat tomt, inngjerdet med tregjerde. Solrik hage opparbeidet med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I felles carport. Ellers biloppstillingsplasser på gårdsplass. Mulighet for å montere garasjeport og ebillader. Det er innlagt strøm i carport.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 14.315,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Avgiftene vil derfor variere. Renovasjon kr 3.824,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 570,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1421 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Magnus Peder Vågene

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1421
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 750 000,-
 • Ligningsverdi: 917 577,-
 • Primærrom: 113 m2
 • Bruksareal: 125 m2
 • Tomteareal: 902 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Honvegen 2B 2413 Elverum Norge

Visning

22.05.2024, 18:00 - 18:30.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 349290051