Skip to main content

Sjarmerende og innbydende eiendom like utenfor sentrumskjernen. Dobbel garasje og skjermet hage.

Svenskebyvegen 9 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue og kjøkken med spisekrok og utgang til terrasse.
2.etg: Gang, 3 soverom og bad.
Kjeller etg: Gang, innredet rom, 2 boder og teknisk rom.

Dobbel garasje.

Standard

Lys og sjarmerende enebolig med attraktiv beliggenhet like utenfor sentrum. Boligen er opprinnelig fra 1942, men har blitt jevnlig vedlikeholdt og oppgradert gjennom årene. Boligen har beholdt sin opprinnelige sjel og fremstår i dag som lys og gjennomført. Her er det blant annet gamle tregulv og panelvegger i fine fargetoner. Godt utnyttet planløsning over to etasjer, samt kjeller med gode lagringsmuligheter. Ute finner du dobbel garasje og en stor skjermet hage med god plass til lek. Beliggenheten på Gaarderløkka er sentral med kort gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Fra eiendommen er det også kort gangavstand til flere barnehager og skoler. Fine turområder finnes langs Glomma og i Svartholtet, alt innen gangavstand. Dette er en bolig som absolutt bør oppleves. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti med hellebelagt trapp opp til inngangsdøren. I boligen blir du møtt av en entre med plass til å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen er det trappeadkomst til 2.etasje og kjeller. Tilknyttet kott med lagringsplass. Videre har gangen adkomst til boligens stue og kjøkken. Åpen peis som gir en god atmosfære i rommet.

Stue og spisestue
Lys og koselig stue med god plass til møblering. Rommet har lyse tregulv og panelvegger i en nydelig fargetone. I dag er stuen innredet med både sofadel og spisestue. Åpen peis som gir en koselig atmosfære.

Kjøkken med spiseplass
Romslig kjøkken med adkomst fra stue og gang. Innredning med malte profilerte fronter i heltre. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. På kjøkkenet står det en flott vedovn og du har god plass til en spiseplass. Fra spiseplassen har du utgang til terrasse.

Bad
Baderom i 2.etasje med belegg på gulv og installasjoner med dusjkabinett og toalett. Vegghengt servant med speilskap på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du totalt tre soverom, alle i 2.etasje. Rommene har god størrelse og fine lysforhold.

Kjeller etg
I boligens kjelleretasje finner du teknisk rom, flere boder med gode lagringsmuligheter, samt et innredet rom med flere bruksmuligheter.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. I området er det også akebakke og balløkke. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 151 kvm, BRA-i: 139 kvm , BRA-e: 12 kvm , TBA: 31 kvm

Oppvarming

Vannbåren varme fra dobbeltmantlet bereder til veggradiatorer. Ildsted med vedovn på kjøkken og åpen peis i stue.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.261 kvm. Deler av tomt som veggrunn. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser foran garasje. Pent opparbeidet hage med plen og diverse beplanting md prydbusker og bed.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 13.325,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk, avgiftene til dette vil derfor variere. Renovasjon kr 3.824,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 259 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kari Enersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 259
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Ligningsverdi: 687 547,-
 • Primærrom: 99 m2
 • Bruksareal: 151 m2
 • Tomteareal: 1261 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Svenskebyvegen 9 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 348189165