Skip to main content

Stor og velholdt enebolig med barnevennlig beliggenhet. Nytt bad fra 2020. Stor solrik tomt. Uthus/garasje.

Uglevegen 35 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue, spisestue med utgang til terrasse, kjøkken, bad, bod og 2 soverom.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, kjøkken, bad, bod og 2 disponible rom.

Garasje/uthus med 2 garasjeplasser og vedbod.

Standard

Stor og velholdt enebolig med familievennlig beliggenhet på Vestad. Boligen har en fin planløsning med alt du trenger i 1.etasje. Her finner du blant annet to soverom (mulighet for tre), stor stue med åpen løsning mot kjøkkenet og baderom fra 2020. I tillegg har du en stor kjeller med egen inngang og mange muligheter. Dagens eier har gjort flere oppgraderinger de senere årene og boligen fremstår som lys og innbydende. Ute finner du uthus/garasje med to garasjeplasser og vedbod. Stor solrik tomt som ligger litt for seg selv, samtidig som du bor sentralt på Vestad med kort avstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikker. Fra eiendommen er det også kort veg til fine friområder i Grundsetmarka. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i et vindfang med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen har du trappeadkomst til kjelleretasje og adkomst til de øvrige rommene i 1.etasje.

Stue og spisestue
Lys og romslig stue i vinkel med fine møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sittegrupper og spisestue. Stuen har gjennomgående lyse overflater og vinduer på flere sider som slipper inn mye lys. I rommet er det montert en flott peisinnsats og varmepumpe. Fra stuen har du også utgang til terrasse og hage. I enden av stuen har det vært et soverom fra tidligere, så her kan man enkelt sette opp en vegg og få et ekstra soverom i boligen.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lyse profilerte fronter og godt med skapplass. Laminerte benkeplater med flislagte veggflater over. Åpen løsning for hvitevarer, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass til en spiseplass ved vinduene.

Bad
Lekkert flislagt baderom, opplyst fra 2020. På badet finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegg og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning over. Opplegg for vaskemaskin, downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Soverom
Boligen har to soverom, begge i boligens 1.etasje. Mulighet for et tredje soverom i deler av stuen.

Kjelleretasje
I boligens kjelleretasje er det mange muligheter og egen utvendig adkomst. Her finner du gang, kjellerstue, kjøkken, bad, bod og to disponible rom.

Kjellerstue med lyse overflater og fin plass for møblering. Her er det montert vedovn.

Kjøkken med innredning med glatte fronter og benkeplater i laminat. Plass for kjøleskap og komfyr.

Eldre baderom med behov for renovering.

Dagens planløsning i kjelleretasjen avviker fra de opprinnelige byggetegningene. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for dette arealet og selger/megler bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjenning gis.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et etablert og barnevennlig boligområde på Vestad. Nærhet til flere barnehager og til Vestad barneskole. Det er også kort veg til butikker på Grindalsmoen. I bydelen finner du fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, og prestøya. Fra boligen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 4 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m. Bybussforbindelse like ved med enkel adkomst til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 190 kvm, BRA-i: 190 kvm , TBA: 48 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og peisinnsats i stue 1.etasje. Vedovn i kjellerstue. Varmekabler i gulv ved bad i 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.205 kvm. Tilnærmet flat og solrik tomt med gruset innkjøring. Gårdsplass med biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Flaggstang.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje/uthus. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17.942,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.824,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.072,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 14 bnr. 208 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Gunhild Synnøve Henriksen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 14
 • Bruksnr: 208
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 000 000,-
 • Primærrom: 175 m2
 • Bruksareal: 190 m2
 • Tomteareal: 2205 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Uglevegen 35 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 348188425