Skip to main content

Koselig enebolig med stor tomt og nærhet til Glomma. Uthus med garasje og 2 boder.

Staibakken 8 2480 Koppang Norge

Innhold

1.etg: Entre, kjøkken, stue med utgang til terrasse, soverom og bad.
Loft etg: Loftstue og bod.
Kjeller etg: Gang, bod, disp. rom og stue.

Uthus med garasje og 2 boder.

Standard

Koselig eiendom med landlig og fin beliggenhet på Stai. Her finner du en enebolig med godt utnyttet planløsning og lyse overflater. Innredet rom på loft og i kjeller (ikke målbart areal grunnet lav takhøyde) med flere bruksmuligheter. Ute finner du uthus med garasje og bodplass, samt en stor usjenert terrasse. Tomt på ca. 2,8 mål og pent opparbeidet hage med blomsterped, prydbusker og frukttrær. Her er det god plass til å boltre seg i sommersolen. Kort veg til Glomma med gode muligheter for båt, kano og kajakk. I Glomma er det også gode muligheter for fiske og bading. Fra eiendommen er det kun ca. 800 meter til Stai togstasjon med togforbindelse til Hamar, Oslo, Røros og Trondheim. Ca. 10 km til Koppang hvor du finner et utvalg av butikker, post, bank, barnehage, skole etc. Området er forøvrig kjent for fine turmuligheter, samt jakt- og fiske. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
I boligen blir du møtt av en lys entre med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Tilknyttet gang med trappeadkomst til kjeller og 2.etasje. Videre har du adkomst til boligens kjøkken.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lyse profilerte fronter. Benkeplater av laminat og heltre med fin plass for matlaging. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass for en spiseplass ved vinduet. På kjøkkenet er det flere vinduer som gir rommet mye lys.

Stue
Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. I dag er stuen innredet med sofa og gjesteseng. Stuen er malt i en lys farge, og har installert både varmepumpe peisinnsats. Godt med vinduer og utgang til en stor skjermet terrasse.

Baderom
Romslig baderom i 1.etasje, opplyst renovert i 2017 av tidligere eier. Her er det belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Innstallasjoner med toalett, hjørnebadekar med vegghengt regndusj og baderomsinnredning med heldekkense servant og speilskap med integrert belysning. Opplegg for vaskmaskin.

Soverom
I boligen finner du ett soverom i 1.etasje. Her er det god plass til møblering med seng og garderobeløsning.

Loftstue
Koselig loftetasje innredet som en ekstra stue/oppholdsrom. I loftetasjen finner du også en bod.

Kjeller etg
I kjelleren kommer du ned i en trappegang med arbeidsbenk for hobbysaker etc. Her er det også plass til ekstra kjøleskap/fryser etc. I kjelleren finner du også bodsplass, disponibelt rom og en koselig kjellerstue. I kjellerstuen er det fin plass for møblering og montert veodvn.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Stai i Stor-Elvdal kommune. Et landbruksområde med spredt boligbebyggelse, vest for riksvei 3 og Glomma. Nærhet til både Glomma hvor det er gode fiskemuligheter, og mulighet for et bad på de varmeste sommerdagene. Området er også godt kjent for gode jaktmuligheter, og fine områder for bærplukking. Fine turområder gjennom hele året og kort veg opp på snaufjellet.

Fra eiendommn er det ca. 10 km til Koppang hvor du blant annet finner flere butikker, bibliotek, barnehage, skole, postfunksjon og bank. Ca. 11 km til Høyskolen i Innlandet, avdeling Evenstad.
Fra eiendommen er det også kort veg til jernbanestasjon, ca. 800 meter. Her er det togforbindelse mot Hamar, Oslo S, Koppang, Røros og Trondheim.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 100 kvm, BRA-i: 100 kvm , TBA: 18 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe i stue 1.etasje. Peisinnsats i stue 1.etasje og vedovn i kjellerstue. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.802 kvm. Deler av tomt som veggrunn. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Pent opparbeidet hage med flere prydbusker, frukttrær og blomsterbed. Her blomstrer det flott i sommersesongen og i hagen er det stor plass til lek og moro.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7.125,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon og slamtømming. Feie- og tilsynsgebyr kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 12 bnr. 159 i Stor-Elvdal kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Brit Ninni Fossli

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 12
 • Bruksnr: 159
 • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 650 000,-
 • Ligningsverdi: 203 909,-
 • Primærrom: 67 m2
 • Bruksareal: 100 m2
 • Tomteareal: 2802 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Staibakken 8 2480 Koppang Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 348183905