Skip to main content

Lettstelt og fin 2-roms selveierleilighet i sentrum. Nye overflatebehandlinger. Gangveg langs Glomma like utenfor døren.

Elvarheimgata 6C 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, bad, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Bod i kjeller.

Standard

Lettstelt og fin 2-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i sentrum. Leiligheten har en smart og godt utnyttet planløsning, og oppleves som lys og velholdt med moderne farge- og materialvalg. Nye gulv og overflatebehandlinger fra 2024. Oppvarming via vannbåren radiatorvarme gir en energieffektiv leilighet med lave strømkostnader. Tilhørende leiligheten finner du egen bod i kjelleretasjen. Sameiet har et pent opparbeidet fellesareal med enkel adkomst via heis, og via fellesarealet går du inn i samme etasje leiligheten befinner seg i. I Elvarheimgata har du alt du trenger av servicetilbud og fasiliteter rett utenfor døren. Du har også fine turstier og friområder langs Glomma, som renner like nedenfor. Veien er heller ikke lang opp til Svartholtet som byr på fine turområder gjennom hele året. Velkommen til visning!

Entre/gang
I leiligheten blir du møtt av en lys og åpen gang med god plass til omkledning og garderobeløsning. Her har du adkomst til leilighetens bad, samt åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Kjøkken
Funksjonelt og fint kjøkken med lyse slette fronter. Kjøkkenbenker i laminat med god plass til matlaging. innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Kjøkkenet har en praktisk åpen løsning mot stuen.

Stue
Stuen er lys og innbydende med store vindusflater som gir gode lysforhold. Her er det rom for både sofa og en liten spiseplass. Fra stuen har du adkomst til leilighetens soverom, samt åpen løsning mot kjøkkenet.

Soverom
Leiligheten har et lyst og fint soverom med plass til dobbeltseng og godt med garderobeplass.

Bad
Lyst flislagt bad med nedsenket dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og like utenfor finner du den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Nærhet til Terningen arena med blant annet Høyskole, treningssenter og friidrettsbane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 41 kvm, BRA-i: 36 kvm , BRA-e: 5 kvm

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og sentralvarme med vannbåren varme til radiatorer. Baderom med elektrisk gulvvarme.

Fjernvarme gjennom ISTA som leses av automatisk og avregnes 1 gang pr. år. OBOS Eiendomsforvaltning AS fakturerer den enkelte beboer a konto via den ordinære innkrevingen av felleskostnader. Du som beboer kan logge deg på hos Ista og hente ut informasjon om ditt forbruk. www.istaonline.no/Login

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 2.966 kvm. Felles uteareal med sitteplasser og lekeapparat.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Gateparkering. Mulighet for leie av garasjeplass i garasjen.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 4.382,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 4.847,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1131 snr. 19 orgnr. 991603360 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Turid Irene Dyrendahl
Åge Småriseth

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1131
 • section_number: 19
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 790 000,-
 • Fellesutgifter: 2 175,-
 • Ligningsverdi: 410 298,-
 • Primærrom: 36 m2
 • Bruksareal: 41 m2
 • Tomteareal: 2966 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Elvarheimgata 6C 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 347096483