Skip to main content

Stor og svært innholdsrik enebolig med høy standard og sentral beliggenhet. Vannbåren varme. Garasje.

Håvard Skirbekks veg 18 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/hall, vaskerom, kjøkken, to stuer (begge med utgang til terrasse), bad, bod, soverom og kontor/soverom.
2.etg: Gang, bod, bad, 4 soverom og loftstue.

Garasje med inntilbygget bod.

Standard

Stor og svært innholdsrik familiebolig med sentral beliggenhet på Gaarderløkka. Boligen stod ny i 2009 og fremstår som velholdt og med høy standard. Godt gjennomtenkt planløsning med funksjonelle løsninger og gjennomførte farge- og materialvalg. Her finner du blant annet 6 soverom, 2 baderom, eget vaskerom og flere romslige oppholdsrom. Boligen har gulvflater med fliser og parkett med vannbåren gulvvarme i 1. etasje, samt vannbåren gulvvarme på bad i 2.etasje. I boligen er det også montert to luft/luft varmepumper og peisinnsats. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner og sentralstøvsuger. I boligen er det gjennomgående lyse overflater og store vindusflater som gir mye lys til rommene. Pent opparbeidet tomt med brosteinsbelagt gårdsplass og skjermet hage med flere fine og solrike uteplasser. Garasje med innlagt strøm, lagringsloft og inntilbygget bod. Sentrumsnær beliggenhet med kort gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter. Gangavstand til flere barnehager og skoler. I nabolaget finnes også fine friområder med akebakke og balløkke. Forøvrig er det kort avstand til friområder både i Svartholtet og langs Glomma. Velkommen til visning!

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys og romslig hall. Her er det god plass til omkledning og to store skyvedørsgarderober med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Flislagt gulv og vannbåren varme som er gjennomgående for hele 1.etasje. Fra hallen har du trappeadkomst til 2.etasje og adkomst til vaskerom, bod, bad og 2 soverom. Åpen løsning inn mot kjøkken og stue.

Kjøkken
Funksjonelt og lekkert kjøkken med innredning fra Sigdal. Innredningen har lyse slette fronter med takhøye overskap. Rikelig med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Mosaikkfliser mellom benk og overskap. Barløsning mot spisestuen med gjennomgående overskap og plass til en hyggelig frokostplass. Integrerte hvitevarer med koketopp, to stekeovner, micro, oppvaskmaskin og to vinskap. Nisje med plass for kjøl- og fryseskap. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Stue
Lys og romslig stue i vinkel med gode møbleringsmuligheter. I dag er stuen innredet med en tv-stue del og en spisestuedel i praktisk tilknytning og i åpen løsning mot kjøkkenet. Spisestuen blir et naturlig knutepunkt i boligen, og her er det god plass til langbord hvor hele familien kan samles. Rommet har installert en lekker peisinnsats og har utgang til terrasse.

Stue
Fra spisestuen er det doble glassdører inn til boligens andre stuedel. Stuen er lys og romslig med god plass til flere sittegrupper. Rommet er lysmalt og har store vindusflater som gir mye lys. Her er det montert varmepumpe i tillegg til den vannbårne gulvvarmen som er gjennomgående i boligens 1.etasje. Utgang til terrasse.

Bad 1.etasje
Lyst flislagt baderom i 1.etasje. Her finner du vegghengt toalett, dusjnisje med vegg i glassbyggerstein og hjørnebadekar. Baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Downlights i tak og varme i gulvet.

Vaskerom
Vaskerom med praktisk adkomst fra entreen. Her er det flislagt gulv, vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredning med trådkurver, hyller og benkeplate i laminat. Praktiske løsninger med vegghengte tørkestativ.

Bad
Lekkert flislagt baderom i boligens 2.etasje. Her finner du dusjhjørne med vegg i glassbyggerstein og vegghengt toalett. Innredning med heldekkende servant og speil med belysning. Vannbåren gulvvarme.

Soverom
I boligen finner du tilsammen seks soverom, to i 1.etasje og fire i 2.etasje. Rommene er lyse og romslige, med god plass til møblering. Begge soverom i 1.etasje har installert skyvedørsgarderobe. Har du ikke behov for seks soverom kan du f.eks benytte det ene som kontor. Det er montert utvendig screens på to av soverommene i 2.etasje.

Loftstue
I boligens 2.etasje finner du også en lys og romslig loftstue. Her er det god plass til møblering, og rommet er ypperlig som "ungdomsrom" eller en ekstra TV-stue. Rommet har lyse overflater og takvinduer som gir fine lysforhold.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet i et etablert område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Nærmeste barnehage ligger bare noen hundre meter fra boligen. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. I området er det også akebakke og balløkke. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 236 kvm, Bruksareal: 242 kvm, BRA-i: 242 kvm

Oppvarming

Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme i 1.etasje og to stk luft-luft varmepumper. Peisinnsats i stue 1.etasje. Enkelte panelovner og vannbåren gulvvarme på bad i 2.etasje.

Tomten

Eiet tomt på ca. 823 kvm. Tilnærmet flat tomt, gårdsplass og uteområde ved inngangsparti med belegningsstein. Pent opparbeidet hage med gressplen og mange bed. Hagen er lyssatt med flere lyskilder som gir et hyggelig uteområde / miljø. Tomten er delvis inngjerdet med gjerde og hekk.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 18.056,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 5.879,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1196 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Bente Haugen
Erik Thobru

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1196
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 5 950 000,-
 • Ligningsverdi: 1 582 035,-
 • Primærrom: 236 m2
 • Bruksareal: 242 m2
 • Tomteareal: 823 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 6

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Håvard Skirbekks veg 18 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 345241650