Skip to main content

Lys og innbydende 3-roms selveierleilighet på bakkeplan. Praktisk planløsning. Kort gangveg til sentrum.

Solvegen 8B 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Felles entre, gang, bad, kjøkken stue med utgang til terrasse, 2 soverom og bod.

Utvendig bod.

Standard

Lys og innbydende 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet på Gaarderløkka. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en praktisk planløsning med alt på en flate. Her finner du blant annet to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Leiligheten har lyse overflater og fremstår som velholdt og innbydende. Overbygd uteplass med markise, og adkomst til utvendig sportsbod. Felles parkeringsplass for beboerne. Her bor du i et etablert boligområde med kort gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Du har også kort veg til fine turområder langs Glomma og de to museene Skogmuseet og Glomdalsmuseet. Velkommen til visning!

Velkommen!
Overbygd inngangsparti/uteområde med adkomst til felles gang som deles med nabo. I leiligheten blir du møtt av en lys entre med plass til omkledning. Her er det også montert skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Åpen løsning inn mot kjøkken og stue.

Stue
Lys og fin stuedel med plass til både sofa og spisestue. I rommet er det montert gasspeis og du har utgang til en overbygd uteplass. Lyse overflater og åpen løsning inn mot kjøkkenet.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter. Ett overskap med vitrinedør. Benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Baderom med flislagte vegg- og gulvflater. Her finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulvet og downlights i tak.

Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med adkomst fra stue. I tilknytning til det ene soverommet finner du en bod/walk-in-closet.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 69 kvm, BRA-i:66 kvm , BRA-e: 3 kvm , TBA: 19 kvm

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og gasspeis. Elektrisk gulvvarme på baderom. Peisinnsats (gasspeis) i stue. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.693 kvm. Vestvendt skrånede terreng. Etablert hageanlegg med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen biloppstillingsplass på felles parkeringsområde.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11.096,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.597,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1029 snr. 2 orgnr. 990954097 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kenneth Guttelvik

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1029
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Totalpris: 2 167 213,-
 • Fellesgjeld: 17 213,-
 • Fellesutgifter: 2 479,-
 • Ligningsverdi: 617 796,-
 • Primærrom: 63 m2
 • Bruksareal: 69 m2
 • Tomteareal: 1693 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Solvegen 8B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 345164960