Skip to main content

Lys og fin rekkehusleilighet med garasje og flere fine uteplasser. Kort veg til skole og barnehage.

Amalie Skrams veg 69 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, walk-in, gang, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang, bad, toalettrom, bod og 2 soverom.

Bod med utvendig adkomst.
Garasje.

Standard

Lys og innbydende rekkehusleilighet med egen garasjeplass og fin beliggenhet på Hanstad. Boligen går over to plan og inneholder blant annet to soverom, bad med eget toalettrom vegg-i-vegg, og separat kjøkken og stue. Utendørs har du flere fine uteplasser og sportsbod med god plass til lagring. Boligen fremstår som velholdt og har gjennomgående lyse og moderne farge- og materialvalg. I Amalie Skrams veg bor du med kort veg til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker på Hanstad. Du har også umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen med turmuligheter gjennom hele året. Borettslaget har også fine felles uteområder med lekeplasser og sittegrupper. Velkommen til visning!

Gang/entre
Hyggelig og delvis overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Her har du også adkomst til utvendig sportsbod.

I boligen kommer du inn i en lys entre med plass til omkledning. I tilknytning til entreen har du et praktisk garderoberom med rom for å henge fra deg yttertøy og sko. Videre inn i gangen er det trapp opp til 2.etasje og åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og innbydende stue med fin plass for både sofagruppe og spisestue. Her er det delikate farge- og materialvalg og godt med vinduer som gir mye lys til rommet. Installert både peisovn og varmepumpe. Fra stuen har du også utgang til en stor og delvis overbygd terrasse. Terrassen er vestvendt og skjermet med levegger mot naboer. God plass til utemøblement og trapp ned til hage.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og takhøye overskap. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en frokostplass ved vinduet.

Soverom
Leiligheten har to lyse og innbydende soverom med god størrelse, begge i 2.etasje. Ett av soverommene har montert to romslige skyvedørsgarderober, og det andre soverommet har utgang til en vestvendt og solrik balkong.

Bad og toalettrom
Lyst baderom i 2.etasje med belegg på gulv og vegger med malt vinyltapet. Her finner du dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og to armaturer. Speil med belysning over.

Separat toalettrom med toalett og vegghengt servant med speilskap over.

Beliggenhet

Leiligheten har barnevennlig beliggenhet i et populært boligområde på Hanstad. Her er det kort gangavstand til Hanstad barneskole, barnehage og Kiwi Hanstad med post i butikk, samt Rema 1000 butikk. Med Svartholtet like i nærheten er det enkelt å komme seg ut på tur. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien er heller ikke lang til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 100 kvm, BRA-i: 95 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 36 kvm

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm- og vedfyring. Vedovn og luft/luft varmepumpe i stue 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Felleseiet tomt på ca. 16.740 kvm. Tilnærmet flat tomt. Innkjøring fra Amalie Skrams Veg. Pent opparbeidet fellesareal med asfalterte veier, hage, lekepark, grøntanlegg og gjesteparkering.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig felles gjesteparkering.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 757, andelsnr. 15 i Skogholtet borettslag med orgnr. 952724142 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Mona Vik

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 757
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 800 000,-
 • Totalpris: 2 453 498,-
 • Fellesgjeld: 653 498,-
 • Fellesutgifter: 8 373,-
 • Ligningsverdi: 630 584,-
 • Primærrom: 93 m2
 • Bruksareal: 100 m2
 • Tomteareal: 16740 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Amalie Skrams veg 69 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 345164895