Skip to main content

Lys og moderne 3-roms leilighet med stor innglasset balkong. Oppgradert standard. Bod i kjeller.

Grøndalsbakken 140A 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, 2 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og moderne 3-roms leilighet med stor innglasset balkong. Leiligheten har oppgradert standard og oppleves som lys og gjennomført. Her er det blant annet kjøkken fra 2018 og flere nyere overflatebehandlinger. Godt utnyttet planløsning med blant annet to soverom og en stor innglasset balkong som gir leiligheten et "ekstra rom" som kan benyttes gjennom store deler av året. Tilhørende leiligheten har du egen bod i kjelleren, som har enkel adkomst via heis i bygget. Kort veg til flere barnehager, skoler og dagligvarebutikk. Bybussforbindelse like utenfor som tar deg til sentrum. Fra leiligheten er det også kort gangavstand til friområder i Svartholtet med oppkjørte skiløyper på vintertid, og fine turstier ellers i året. Velkommen til visning!

Gang
I leiligheten blir du møtt av en lys gang med plass til omkledning og garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy. Gangen er tilknyttet leilighetens to soverom og bad. Åpen løsning videre inn mot stuen.

Stue og spisestue
Romslig og fin stuedel med god plass til både spisestue og sofa. Her er det moderne og gjennomførte farge- og materialvalg og fine lysforhold. Utgang til en romslig innglasset balkong med god plass til møblering. Balkongen har vinduer som kan skyves helt til side.

Kjøkken
Moderne og lekkert kjøkken fra IKEA med innredning fra 2018. Innredning med hvite slette fronter og takhøye overskap som gir rikelig med oppbevaringsplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn, mikro, samt kjøle- og fryseskap.

Baderom
Innbydende baderom med flislagte gulv- og veggflater. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjkabinett. Romslig baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Baderommet har opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har to romslige og fine soverom, begge med adkomst fra gangen. Begge rommene er av god størrelse med plass for seng med tilhørende møblement. Hovedsoverommet har installert skyvedørsgarderobe.

Innglasset balkong
Fra stuen er det utgang til en hyggelig innglasset balkong som gir leiligheten et "ekstra" rom gjennom store deler av året. På balkongen er det god plass til møblering og du har vinduer som kan skyves helt til side.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et etablert boligområde på Mastmoen, ca. 2,5 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter langs elva og forbi de to museene, skogmuseet og Glomdalsmuseet. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 105 kvm, BRA-i: 80 kvm , BRA-e: 5 kvm , BRA-b: 20 kvm

Oppvarming

Leilighetens primære oppvarming skjer ved bruk av sentralvarme og radiatorer. Felles sentralvarmeanlegg. Baderom med elektrisk gulvvarme. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 35.127 kvm. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med lekeplass og flere sitteområder. Gressplen, beplantning og prydbusker, samt noe naturtomt. Asfalterte stier, veier og parkeringsområder.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Mulighet for leie av garasjer gjennom borettslaget skjer gjennom ansiennitetsprinsippet. Ellers parkering på felles parkeringsområde i borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 737, andelsnr. 37 i Grøndalsbakken Borettslag med orgnr. 954228371 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Emilie Sømo

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 737
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 690 000,-
 • Totalpris: 2 092 638,-
 • Fellesgjeld: 402 638,-
 • Fellesutgifter: 7 256,-
 • Ligningsverdi: 604 927,-
 • Primærrom: 80 m2
 • Bruksareal: 105 m2
 • Tomteareal: 35127 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste

Grøndalsbakken 140A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 341345718