Skip to main content

Sjarmerende enebolig med mye særpreg. Stor usjenert tomt med grense mot Terningen skanse. Gang og sykkelsti til sentrum.

Hamarvegen 299 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, stue, kjøkken, bad, soverom og disponibelt rom.

Redskapsbod.
Hundegård med hundehus.

Standard

Sjarmerende liten enebolig med usjenert beliggenhet ved Terningen skanse. Boligen har en original og spennende utforming og fremstår med mye særpreg og sjel. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg og fine lysforhold. Her er det både nyere peisovn og varmepumpe i stue, samt åpen peis som gir en koselig atmosfære. Godt med lagringsmuligheter i utvendig redskapsbod. Flere fine uteplasser med blant annet en takterrasse på ca. 30 kvm, nordvestvendt terrasse med adkomst fra soverom og terrasseplatting i hagen med plass for grill og utemøblement. Her bor du med umiddelbar nærhet til fine friområder, Terningen skanse og Terningåa. Kort veg til flere dagligvarebutikker, barnehager og skole på Vestad. Fra eiendommen er det også gang- og sykkelveg helt inn til Elverum sentrum.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti. Inne i boligen blir du møtt av en lys entre med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Videre har du åpen løsning inn mot både stue og kjøkken.

Stue
Lys og innbydende stuedel med fin plass for både spisestue og sofagruppe. Stuen har nivåforskjell og er naturlig inndelt i to soner. Her er det lyse fargevalg og store vindusflater som gir god lysforhold. Det er montert både varmepumpe og peisovn som gir en jevn og god varme i boligen. I stuen er det også åpen peis som skaper en koselig atmosfære.

Kjøkken
Lyst og fint kjøkken med innredning fra IKEA. Innredningen har lyse profilerte fronter og benkeplater i laminat. Laminerte plater og vindu over kjøkkenbenk. Integrerte løsninger for platetopp, komfyr og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad
Flislagt baderom med toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I boligen finner du ett soverommed fin plass for møblering og utgang til terrasse.

I boligen finner du også et disponibelt rom som dagens eier har benyttet som soverom. Rommet har ikke godkjent rømingsveg og er heller ikke godkjent som soverom hos bygningsmyndighetene.

Beliggenhet

Eiendommen har usjenert og fin beliggenhet inntil Terningen skanse og med grense mot Terningåa. Ca. 1 km til nærmeste dagligvarebutikk og andre butikker og spisesteder på Grindalsmoen og Østerdalsporten. Fra eiendommen er det også kort avstand til flere barnehager og barneskole på Vestad. På Vestad finner du også Terningen arena med høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Gang- og sykkelsti hele vegen inn til Elverum sentrum, hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Til sentrum er det ca. 3 kvm. Eiendommen grenser mot Terningen skanse som er et gammelt forsvarsanlegg.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 78 kvm, BRA-i: 78 kvm , TBA: 35 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Det er montert luft/luft varmepumpe i stue. I stue er det også montert vedovn og åpen peis. Opplyst at varmekabler på bad er defekt. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.001 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning. Støyskjerm mot Hamarvegen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3.898,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming utgjør kr 5.698,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 12 bnr. 50 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Marius Mo

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 12
 • Bruksnr: 50
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 950 000,-
 • Ligningsverdi: 364 034,-
 • Primærrom: 63 m2
 • Bruksareal: 78 m2
 • Tomteareal: 2001 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Turterreng

Hamarvegen 299 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 341330819