Skip to main content

Sjarmerende og velholdt enebolig med isolert garasje. Stor terrasse med utepeis. Fin beliggenhet i blindvei.

Tranebærvegen 8 2409 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, kjøkken, stue med utgang til terrasse, gang og bad.
Loft etg: Gang/oppholdsrom og disponibelt rom.
Kjeller etg: Gang, soverom, kjellerstue med egen utvendig adkomst, soverom og vaskerom.

Isolert garasje m/ 2 stk uisolerte boder.

Standard

Sjarmerende og velholdt enebolig med fin beliggenhet på Søbakken. Boligen går over tre plan og har en godt utnyttet planløsning. Det er gjort flere utvendige og innvendige oppgraderinger i perioden 2015-2024 og boligen fremstår i dag som velholdt og innbydende. Stor solrik terrasse på ca. 50 kvm med overbygg og utepeis. Ute finner du også isolert garasje med to inntilbygde boder. Her bor du i et rolig og barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Fra eiendommen er det kort veg til Stavåsen hvor du finner flotte turmuligheter gjennom hele året. Du har også gangavstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk på Søbakken. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig inngangsparti i tilknytning til terrassen. Inn i boligen blir du møtt av en lys entré med god plass til omkledning og garderobeløsning.

Kjøkken
Innbydende og fint kjøkken med lyse profilerte fronter. Flere overskap med vitrinefronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater mellom kjøkkenbenk og overskap med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Plass for kjøleskap i nisje. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass ved vinduet.

Stue
Hyggelig stue med fine møbleringsmuligheter. Her er det lyse overflater og godt med vinduer som gir mye lys til rommet. I stuen er det montert peisinnsats som skaper en hyggelig atmosfære og god varme. Fra stuen har du også utgang til en stor og delvis overbygd terrasse.

Terrassen er stor og solrik med god plass til utemøblement. Overbygg over deler av terrassen, hvor du også har levegger som skjermer og skaper en hyggelig utesone. På denne delen av terrassen er det også en flott utepeis og terrassevarmere.

Bad
Baderom i 1.etasje med adkomst fra trappegang. Badet har flislagt gulv og vegger med flisbrystning og panel. Her finner du dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Loft
Fra gangen i 1.etasje har du trappeadkomst til boligens 2.etasje/loft. Her kommer du opp i en gang med plass til f.eks en kontorpult. Oppbevaringsplass i knevegger. I loftetasjen har du også et rom som i dag blir benyttet som soverom. Rommet er opplyst som soverom i byggetegninger fra Elverum kommune, men her er takhøyden for lav for å anses som målbart areal.

Soverom
Boligens to soverom finner du i kjelleretasjen. Rommene er lysmalte og har fin plass for seng og garderobeskap.

Vaskerom
I tilknytning til det ene soverommet finner du vaskerom. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjellerstue
I kjelleretasjen finner du også en lys og koselig kjellerstue, som også har egen utvendig adkomst. Her er det fin plass til møblering og rommet er ypperlig å bruke som en ekstra tv-stue.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken, i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Her har du kort gangavstand til flere barnehager, barneskole og dagligvarebutikk. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Forøvrig er det ca. 3 km til sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Stavåsen ligger i umiddelbar nærhet, så her kommer du deg enkelt ut på tur. Stavåsen er et ypperlig turområde og byr på oppkjørte skiløyper og lysløype på vinterstid, samt fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. I området arrangeres det en rekke aktiviteter for barn og unge, blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren går en av de mest populære turene opptil Stavåsdammen hvor du blant annet kan bade, fiske, grille og eventuelt ta en overnatting i telt.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm, BRA-i: 128 kvm , TBA: 50 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe i gang 1.etasje. Peisinnsats i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv ved trapperom og kjellerstue i kjelleretasje, samt på bad i 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 813 kvm. Eiendommen har gruset gårdsplass med biloppstillingsplasser utenfor garasje. Opparbeidet hage med plen og beplantning. Inngjerdet tomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9.196,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.824,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 94 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kjetil Berndtsson

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 94
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 200 000,-
 • Ligningsverdi: 725 000,-
 • Primærrom: 128 m2
 • Bruksareal: 128 m2
 • Tomteareal: 813 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Tranebærvegen 8 2409 Elverum Norge

Visning

27.05.2024, 18:30 - 19:00.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 340987496