Skip to main content

Koselig rekkehusleilighet med beliggenhet inntil Stavåsen. Garasje og sportsbod. Flere fine uteplasser.

Strandstykket 106 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, bod og 2 soverom.

Sportsbod og garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Koselig og lettstelt rekkehusleilighet med fin beliggenhet i Strandstykket borettslag. Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på en flate, 2 soverom og både utvendig og innvendig bod. Ute finner du også fine uteplasser, koselig hage og garasje i felles garasjeanlegg. Med Stavåsen som nærmeste nabo er det enkelt å komme seg ut på tur både sommer og vinter. Her er det milevis med stier for gåturer, sykling og løping, samt oppkjørte skiløyper i vinterhalvåret. Gangavstand til flere barnehager og Søbakken barneskole. Det er også kort veg til nærmeste dagligvarebutikk og bussholdeplass med buss til sentrum.

Velkommen inn!
I leiligheten blir du møtt av et vindfang med plass til omkledning og plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Vider inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten og åpen løsning mot stuen.

Stue
Lys og fin stuedel med fine møbleringsmuligheter. Her er det rom for både sofagruppe og spisestue. Med store vinduer, lyse fargevalg og åpen løsning mot gangen får du en god romfølelse her. I stuen er det også montert vedovn som gir en god varme.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en gråmalt innredning med slette fronter. Innredningen har takhøye overskap som gir godt med skapplass og laminerte benkeplater med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass ved vinduet.

Bad
Kombinert bad og vaskerom med flislagte gulv og vegger med våtromstapet. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin. På badet er det også varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom, begge med god plass til møblering. Ett av soverommene har utgang til nordvestvendt terrasse og hage.

Bod
I leiligheten finner du også to innvendige boder. Den største boden er i dag innredet som soverom/TV-stue, men dette er ikke søkt om og godkjent hos bygningsmyndighetene.

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i Strandstykket borettslag på Søbakken. Her bor du med umiddelbar nærhet til Stavåsen som kan by på fine turområder gjennom hele året. I Stavåsen finner du milevis med stier og løyper som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. På vinterstid er det lysløype i området. Det er også kort veg til både Sagtjernet og Vesletjernet - som begge har fine badeplasser på sommeren. Fellesområdet til borettslaget har også fine uteområder med sitteplasser, gressplen og lekeplasser. Barnehage rett i nabolaget og ca. 1 km til Søbakken barneskole og dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 89 kvm, BRA-i: 89 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv ved baderom og vindfang. Vedovn i stue. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 46.573 kvm. Fellestomten består av felles lekeområder, grøntarealer, garasjeanlegg og gjesteparkering. Eget hageanlegg med plen og noe beplantning. Terrasseplattinger ved inngang mot
sørøst samt ved soverom mot nordvest. Levegger mot naboer ved begge plattinger. Frittstående bod med adkomst fra hellebelagt sti til inngangsparti.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers felles parkeringsområder for borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 453, andelsnr. 106 i Strandstykket borettslag a/l med orgnr. 954119084 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Marianne Feragen Olsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 453
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 700 000,-
 • Totalpris: 2 281 426,-
 • Fellesgjeld: 581 426,-
 • Fellesutgifter: 6 830,-
 • Ligningsverdi: 634 424,-
 • Primærrom: 87 m2
 • Bruksareal: 89 m2
 • Tomteareal: 46573 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Strandstykket 106 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 340458271