Skip to main content

Lys 3-roms leilighet i 1.etasje med stor innglasset balkong. Nærhet til friområder i Svartholtet.

Grøndalsbakken 138B 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 2 soverom, toalettrom, bad, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys 3-roms leilighet beliggende i 1.etasje i Grøndalsbakken borettslag. Leiligheten har en fin planløsning med blant annet to soverom og en stor innglasset balkong med fint utsyn. Her er det behov for noe oppgraderinger for å møte dagens krav til standard, men her er det mange muligheter. Tilhørende leiligheten har du også bod i kjeller, med adkomst via heis. Fra leiligheten er det kort veg til friområder i Svartholtet og med bybussforbindelse like utenfor har du enkel adkomst til Elverum sentrum. Fra leiligheten er det også kort veg til nærmeste dagligvarebutikk, flere barnehager og skoler.

Velkommen inn!
I leiligheten blir du møtt av en gang med plass til omkledning. Her er det også garderobeskap med rom for å henge fra seg yttertøy. I tilknytning til gangen finner du toalettrom, bad og 2 soverom. Videre er det åpen løsning inn mot stuen.

Stue og spisestue
Lys og fin stuedel med plass til både spisestue og sofa. Rommet har nøytrale fargevalg og store vinduer som gir rommet godt med lys. Utgang til en stor innglasset balkong. Balkongen blir en forlengelse av stuen og gir leiligheten et "ekstra" rom som kan benyttes gjennom store deler av året. Her er det god plass til møblering og du har vinduer som kan skyves helt til side.

Kjøkken
Kjøkken med profilerte fronter og laminerte benkeplater. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass til en frokostplass.

Baderom og toalettrom
Baderom fra byggeår med belegg på gulv og vegger med vinyltapet. Her finner du dusjkabinett og baderomsinnredning med servant. Opplegg for vaskemaskin.

Separat toalettrom med toalett og vegghengt servant.

Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med adkomst fra gangen. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et etablert boligområde på Mastmoen, ca. 2,5 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter langs elva og forbi de to museene, skogmuseet og Glomdalsmuseet. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 105 kvm, BRA-i: 80 kvm , BRA-e: 5 kvm , BRA-b: 20 kvm

Oppvarming

Leilighetens primære oppvarming skjer ved bruk av sentralvarmeanlegg med vegghengte radiatorer.

Tomten

Fellestomt på ca. 35.127 kvm. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med lekeplass og flere sitteområder. Gressplen, beplantning og prydbusker, samt noe naturtomt. Asfalterte stier, veier og parkeringsområder.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Mulighet for leie av garasjer gjennom borettslaget skjer gjennom ansiennitetsprinsippet. Ellers parkering på felles parkeringsområde i borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 737, andelsnr. 13 i Grøndalsbakken Borettslag med orgnr. 954228371 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Sigfrid Margr Norstad
Kjell Olav Norstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 737
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 200 000,-
 • Totalpris: 1 603 186,-
 • Fellesgjeld: 403 186,-
 • Fellesutgifter: 7 256,-
 • Ligningsverdi: 604 927,-
 • Primærrom: 80 m2
 • Bruksareal: 105 m2
 • Tomteareal: 35127 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste

Grøndalsbakken 138B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 340458115