Skip to main content

Lys og moderne selveierleilighet med garasje og sportsbod. Vestvendt balkong. Sentral og fin beliggenhet nær Sagtjernet.

Nyfundvegen 16C 2409 Elverum Norge

Innhold

2. etg: Entre, bod/teknisk rom, baderom, soverom, og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Utvendig bod.
Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og moderne selveierleilighet i 2 etasje med sentral beliggenhet på Søbakken. Leiligheten har funksjonell og praktisk planløsning bestående av soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. I leiligheten har du også innvendig bod. Ute har du en praktisk sportsbod og garasjeplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten har tidsriktige og moderne farge- og materialvalg, fremstår som delikat og gjennomført. Åpne løsninger og store vinduer gir rommene gode lysforhold. I Nyfundvegen 16C bor du med kort veg til sentrum og den nye bydelen Ydalir. Du har også kort veg til Sagtjernet og fine friområder i både Stavåsen og Svartholtet. Velkommen til visning!

Velkommen!
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en sittegruppe. Her har du også adkomst til sportsbod. Entreen innenfor gir fin plass til garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy og sko. Videre har du adkomst til teknisk rom/bod, soverom og bad. Det er videre adkomst til boligens åpne stue/kjøkken løsning.

Kjøkken
Lyst og moderne kjøkken fra Norema med hvite profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Ventilator over koketopp.

Stue
Innbydende og fin stuedel med delikate fargevalg og store vinduer som slipper inn godt med lys. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til sofa med tilhørende møblement. Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir rom til en hyggelig spisestue, i tillegg til å skape en god romfølelse. Fra stuen har du utgang til en solrik balkong vendt mot sørvest. Her er det plass til utemøblement.

Bad
Lyst moderne bad med baderomsplater på vegg og fliser på gulv. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med slette fronter. Innredningen har heldekkende servant og speil med integrert belysning. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Soverom
Leilighetens soverom har adkomst fra gangen. Her er det god plass til dobbeltseng og en romslig garderobe.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet på Søbakken. Her er det gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek mm. Fra leiligheten er det også kort veg til den nye bydelen Ydalir, med barnehage og barneskole. Her er det også flere dagligvarebutikker og Prestmyrbakken handelsområde med butikker som Elkjøp, Power, Byggmakker, Rusta og Europris. Nærhet til Sagtjernet med badeplass og fine friområder, samt Tufte treningspark. Veien er heller ikke lang til Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 82 kvm, BRA-i:60 kvm , BRA-e: 22 kvm , TBA: 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 2.934 kvm. Svakt skrånende tomt med flere flate partier, gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for beboerne. Opparbeidet hage med plen og støttemurer.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Hver enkelt boenhet i sameie har en parkeringsplass i garasje. I tillegg kan en bil parkeres foran sin egen tildelte garasje (garasjeport). Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Se forøvrig sameiets egne bestemmelser om parkering.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde kr. 12.655,- for 2023. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon for 2023 utgjorde kr 5.524,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1092 snr. 8 orgnr. 918278249 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Martin Solbakken Oksvold

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1092
 • section_number: 8
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 350 000,-
 • Fellesutgifter: 2 500,-
 • Ligningsverdi: 737 042,-
 • Primærrom: 57 m2
 • Bruksareal: 82 m2
 • Tomteareal: 2934 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Nyfundvegen 16C 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 337684535