Skip to main content

Lettstelt rekkehusleilighet med to soverom og alt på en flate. Garasje og utebod. Nær Stavåsen.

Strandstykket 79 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken, spisestue, stue, bad, bod og 2 soverom.

Garasje og utvendig bod.

Standard

Lettstelt rekkehusleilighet med fin beliggenhet i Strandstykket borettslag på Søbakken. Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på en flate og to soverom. Ute finner du flere fine uteplasser, bod med gode lagringsmuligheter og garasje i felles garasjeanlegg. Leiligheten oppleves som velholdt, lys og trivelig. Her bor du fint til på Søbakken med kort veg til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk. Vegen er heller ikke lang til sentrum hvor du finner øvrige servicetilbud og fasiliteter. Stavåsen er nærmeste nabo med flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året, enten til fots, på sykkelsetet eller med ski på beina. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Inn i leiligheten blir du møtt av et vindfang med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten og åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og fin stuedel med god plass til møblering. Med store vinduer, lyse fargevalg og åpen løsning mot gangen får stuen en god romfølelse. Fin plass for både sofagruppe og spisestue. I stuen er det også installert vedovn.

Kjøkken med spiseplass
Hyggelig kjøkken med profilerte fronter og takhøye overskap. To overskap med glassfronter og downlights belysning. Laminerte benkeplater med god arbeidsflate og veggflater over med fliser. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp. På kjøkkenet er det også plass til en spiseplass ved vinduet.

Bad
Flislagt baderom med dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I leiligheten finner du to soverom med god størrelse. Begge soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Ett av soverommene har utgang til hage.

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i Strandstykket borettslag på Søbakken. Her bor du med umiddelbar nærhet til Stavåsen som kan by på fine turområder gjennom hele året. I Stavåsen finner du milevis med stier og løyper som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. På vinterstid er det lysløype i området. Det er også kort veg til både Sagtjernet og Vesletjernet - som begge har fine badeplasser på sommeren. Fellesområdet til borettslaget har også fine uteområder med sitteplasser, gressplen og lekeplasser. Barnehage rett i nabolaget og ca. 1 km til Søbakken barneskole og dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 118 kvm, BRA-i: 83 kvm , BRA-e: 35 kvm , TBA: 18 kvm

Andelsleilighet på et plan. Inntrukket inngangsparti mot syd. Terrasseplatting mot syd med adkomst fra stue og terreng. Stue og spisestue med åpen løsning. Baderom med opplegg for vaskemaskin. Terrasser, overbygget inngangsparti og garasje er medregnet i arealoversikten for NS 3940 i arealbeskrivelsen nedenfor. Frittstående utebod, garasjeplass i felles garasjeanlegg. Oppgitte arealer for garasje er omtrentlige, garasjen ble ikke besiktet innvendig grunnet manglende nøkkeladkomst på befaringstidspunktet. Så det kan foreligge noe avvik ved arealoppmålingen tilknyttet biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsted med peisovn ved stue. Styringspanel for vegghengte varmeovner i stue, kjøkken og soverom, styringsenhet montert på soverom mot nordvest.

Tomten

Fellestomt på ca. 46.573 kvm. Fellestomten består av felles lekeområder, grøntarealer, garasjeanlegg og gjesteparkering. Gangsti til inngangsparti opparbeidet med belegningsstein. Eget hageanlegg pent anlagt med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers felles parkeringsområder for borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 453, andelsnr. 79 i Strandstykket borettslag a/l med orgnr. 954119084 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Knut Voldmo

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 453
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 700 000,-
 • Totalpris: 2 281 424,-
 • Fellesgjeld: 581 424,-
 • Fellesutgifter: 6 326,-
 • Ligningsverdi: 634 424,-
 • Primærrom: 83 m2
 • Bruksareal: 118 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Strandstykket 79 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 337684500