Skip to main content

Lys og innholdsrik rekkehusleilighet over to plan. 3 soverom, sportsbod og garasje. Barnevennlig beliggenhet.

Amalie Skrams veg 29 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, gang, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang, toalettrom, bad, bod og 3 soverom.

Utvendig bod.
Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og innholdsrik rekkehusleilighet med barnevennlig beliggenhet på Hanstad. Leiligheten går over to plan og består blant annet av 3 soverom. Utendørs har du flere fine uteplasser og sportsbod med god plass til lagring. Fra terrassen har du direkte adkomst til hage og fine fellesområder med blant annet lekeplass og hyggelige sitteområder. Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. I Pershagen borettslag bor du med kort veg til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker på Hanstad. Du har også umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen med turmuligheter gjennom hele året. Veien er heller ikke lang til sentrum hvor du finner øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen inn!
Leiligheten har et delvis overbygd inngangsparti hvor du har plass til en sittegruppe, samt adkomst til utvendig bod. Inn døren finner du et vindfang med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy. Praktisk bod i tilknytning til vindfanget. Videre inn i gangen har du trappeadkomst til 2.etasje, samt delvis åpen løsning mot stue og kjøkken.

Stue og spisestue
Lys og koselig stue med gode lysforhold. Stuen er møbleringsvennlig og har god plass til både sittegruppe og spisestue. Installert vedovn som gir en god varme på kalde dager. Fra stuen har du også utgang til en vestvendt terrasse med god plass til utemøblement. Fra terrassen har du direkte adkomst til hage og borettslagets hyggelige fellesområder.

Kjøkken med spiseplass
Lyst kjøkken med slette fronter og godt med skapplass. Laminerte benkeplater med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også plass til en hyggelig frokostplass ved vinduet.

Soverom
Leiligheten har tre soverom som alle befinner seg i 2. etasje. Hovedsoverommet har utgang til balkong.

Bad og toalettrom
Baderom med belegg på gulv og vegger med våtromstapet. Her finner du badekar med veggmontert dusj og vegghengt servant med speilskap over. Opplegg for vaskemaskin.
Separat toalettrom med toalett og vegghengt servant.

Beliggenhet

Leiligheten har barnevennlig beliggenhet i et populært boligområde på Hanstad. Her er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og Kiwi Hanstad med post i butikk, samt Rema 1000 butikk. Med Svartholtet like i nærheten er det enkelt å komme seg ut på tur. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien er heller ikke lang til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 115 kvm, BRA-i: 96 kvm , BRA-e: 19 kvm , BRA-b: 35 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1. og 2.etasje. Boder medtatt som sekundære bruksareal, en bod med utvendig adkomst tilknyttet inngangspartiet. Terrasser, overbygget inngangsparti og garasje er medregnet i arealoversikten for NS 3940 i arealbeskrivelsen nedenfor. Oppgitte arealer for garasje er omtrentlige, garasjen ble ikke besiktet innvendig grunnet manglende nøkkeladkomst på befaringstidspunktet. Så det kan foreligge noe avvik ved arealoppmålingen tilknyttet biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm- og vedfyring. Ildsted med vedovn i stue 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 23.487 kvm. Felles uteområder som er pent opparbeidet med plen, busker og beplantning. Asfaltert adkomst og parkeringsplasser samt gangstier frem til boligene. Egen hage med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen garasje i felles garasjeanlegg.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:
2016/2016 - Asfaltering i borettslaget
2013/2014 - Rehabilitering av fasader
2010/2010 - Rehabilitering av tak trinn 2.
2010/2011 - Oppgradering av garasjene.
2010-2011 - Utskift. slitte dører/verandadør/vinduer
2007/2007 - Oppgradering av lekeplassene.
2005/2005 - Skiftet tak og utv. maling byggetrinn 1.
2005/2006 - Maling av byggetrinn 2.
2000/2000 - Utvidelse av balkonger byggetrinn 1.
1995/1995 - Pergogulv i stuer byggetrinn 1.
1995/1995 - Montering av avrenningskummer.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 645, andelsnr. 29 i Pershagen Borettslag med orgnr. 954156621 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Laila Irene Sagvold

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 645
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 590 000,-
 • Totalpris: 1 990 943,-
 • Fellesgjeld: 400 943,-
 • Fellesutgifter: 6 891,-
 • Ligningsverdi: 622 842,-
 • Primærrom: 89 m2
 • Bruksareal: 115 m2
 • Tomteareal: 23487 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Amalie Skrams veg 29 2407 Elverum Norge

Visning

28.05.2024, 17:00 - 17:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 336788642