Skip to main content

Lys og lettstelt halvpart av tomannsbolig med garasje og sportsbod. Skjermet terrasse og hage. Sentrumsnær beliggenhet.

Kanalvegen 11 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom/vaskerom, bod, soverom, kjøkken med spisesplass og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Loftstue, bad og 2 soverom.

Utvendig sportsbod.
Garasje.

Standard

Lys og lettstelt halvpart av tomannsbolig med sentral beliggenhet i Nordleiret. Boligen har god standard og en godt utnyttet planløsning over to plan. Her finner du blant annet tre soverom og to stuer. Gjennomgående lyse fargevalg og gode lysforhold. Godt med lagringsplass i innvendig og utvendig bod. Ute har du også egen garasje og terrasse med adkomst til stor og skjermet hage. Her i Kanalvegen bor du med kort gangavstand til flere skoler, barnehager og sentrumsfasiliteter. Fra boligen er det også kort veg til fine friområder og badeplass ved Sagtjernet, og friområder i skogen. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys entre med god plass til omkledning, og mulighet for å etablere garderobeløsning. I tilknytning til entreen finner du toalettrom/vaskerom.

Stue
Stuen er lys og innbydende med store vinduer som slipper inn mye lys. Rommet er møbleringsvennlig og har rom for både sofagruppe og egen spisestue i praktisk tilknytning til kjøkkenet. I stuen er det installert vedovn som gir en lun og god varme på kalde dager. Utgang til en skjermet og fin terrasse.

Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken er med å skape en god romfølelse i 1.etasje, og gir rom for en hyggelig spisestue. Her er det også en spilevegg som utgjør en lekker detalj i rommet.

Kjøkken
Husebykjøkken med lyse profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og vindu. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Toalettrom/vaskerom
Kombinert toalett- og vaskerom med adkomst fra gang i 1.etasje. Rommet har flislagte vegg- og gulvflater med varmekabler i gulv. Installasjoner med wc og vaskeromsinnredning med underskap og benkeplate med nedfelt vaskekum. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du til sammen tre soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Rommene er malt i delikate farger og har god plass til møblering.

Loftstue
I 2.etasje finner du også en loftstue som f. eks kan benyttes som en ekstra tv-stue. Takvindu gir rommet fine lysforhold.

Bad 2.etasje
Baderom i 2.etasje med belegg på gulv og flislagte vegger. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil over.

Beliggenhet

Boligen har sentrumsnær og fin beliggenhet i et etablert boligområde rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til flere barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Det er også kort veg til den populære badeplassen Sagtjernet, som også har fine turområder, badebrygge og Tufte treningspark. For flere turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. I sentrum finner du alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 125 kvm, BRA-i: 125 kvm , BRA-e: 6 kvm , TBA: 28 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Gang, toalettrom, soverom 1, stue og kjøkken.
2.etg: Oppholdsrom, soverom 2, soverom 3 og våtrom.

Fra 1. januar 2024 vil det bli innført nye regler for arealangivelser ved salg av boliger. Den eksisterende ordningen med P-rom og S-rom vil bli avløst av en ny standard som har som mål å beskrive boligens bruksareal i tre definerte kategorier:

1. Internt bruksareal (BRA-I): Dette refererer til arealet innenfor boenhetens yttervegger.
2. Eksternt bruksareal (BRA-E): Dette inkluderer arealet utenfor boenheten, som kan nås via fellesarealer eller utvendig adkomst.
3. Innglasset balkong (BRA-B): Dette omfatter arealet på innglassede balkonger

Arealer 2024 standard:

BRA: 131 kvm. BRA-i: 126 kvm. BRA-e: 6 kvm. TBA: 28.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsted med vedovn i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv ved toalettrom 1.etasje og entre. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 375 kvm. Asfaltert innkjørsel, oppstillingsplass og område foran boligen med belegningsstein. Hageanlegg er opparbeidet med plen, planter, busker og trær. Inngjerdet hage.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17.155,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.824,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1062 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ann-christin Andersson

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1062
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 700 000,-
 • Ligningsverdi: 800 398,-
 • Primærrom: 118 m2
 • Bruksareal: 125 m2
 • Tomteareal: 375 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Kanalvegen 11 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 333531072