Skip to main content

Nymalt og fin 2-roms leilighet i 3.etasje. Innglasset balkong med utsikt mot Glomma. Heis og garasjeplass.

Elvarheimgata 6A 2414 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entre, bad, soverom, kjøkken, alkove og stue med utgang til innglasset balkong.

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Nymalt og fin 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i sentrum. Leiligheten er lettstelt og har en godt utnyttet planløsning. Her har du en egen sovealkove i tilknytning til stuen med plass til gjester. Fra stuen har du også utgang til en innglasset balkong som skaper en fin forlengelse av stuen. Balkongen har også flott utsikt mot Glomma. Det er gjort diverse oppgraderinger og overflatebehandlinger i 2023, og leiligheten fremstår som velholdt og svært innbydende. Leiligheten ligger i 3.etasje og har enkel adkomst via heis, som også tar deg ned til felles garasjeanlegg hvor du har egen parkeringsplass og bod. I Gammelbruplassen bor du sentralt med gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Like utenfor finner du fine turstier langs Glomma, og veien er heller ikke lang opp til friområder i Svartholtet. Borettslaget har også et pent opparbeidet fellesområde med sittebenker og huskestativ. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har en lys entre med plass til omkledning. Her er det også plass til etablering av garderobeløsning. Fra entreen har du adkomst til leilighetens bad og åpen løsning videre inn mot kjøkken og stue.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med fin arbeidsflate og veggflater over med glassplate. Opplegg for oppvaskmaskin og plass for komfyr og kjøleskap. Ventilator over komfyrplass.

Stue
Lys og romslig stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. Her er det lyse fargevalg og store vindusflater som gir fine lysforhold. Den åpne løsningen mot kjøkken og entre gir en god romfølelse, og fra stuen har du adkomst til leilighetens soverom og en praktisk alkove med plass til gjester. Fra stuen har du også utgang til en innglasset balkong med fin plass til sittegruppe. Fra balkongen har du også nydelig utsikt mot Glomma!

Bad
Baderom med lyse flislagte overflater. Her er det gjort flere oppgraderinger i 2023 med nytt toalett, dusjhjørne med dusjvegg og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Soverom
Leiligheten har ett soverom av god størrelse. Her er det plass til dobbeltseng og en romslig garderobeløsning. Fra soverommet har du også utsikt mot Glomma!

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og like utenfor finner du den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Nærhet til Terningen arena med blant annet Høyskole, treningssenter og friidrettsbane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 65 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Gang, stue, kjøkken, bad, soverom og sovealkove.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Fra 1. januar 2024 vil det bli innført nye regler for arealangivelser ved salg av boliger. Den eksisterende ordningen med P-rom og S-rom vil bli avløst av en ny standard som har som mål å beskrive boligens bruksareal i tre definerte kategorier:

1. Internt bruksareal (BRA-I): Dette refererer til arealet innenfor boenhetens yttervegger.
2. Eksternt bruksareal (BRA-E): Dette inkluderer arealet utenfor boenheten, som kan nås via fellesarealer eller utvendig adkomst.
3. Innglasset balkong (BRA-B): Dette omfatter arealet på innglassede balkonger

Arealer 2024 standard:
BRA-i: 55 kvm. BRA-e: 6 kvm. BRA-b: 10 kvm.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme og strøm. Vannbårne radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på gulv ved baderom.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år.

Tomten

Fellestomt på ca. 2.966 kvm. Tomten er pent opparbeidet med lekeplass og grøntområde med benker og sitteplasser. Brosteinsbelagte gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er klargjort for elbillading men kjøper må selv påkoste montering av ladeboks.
Garasjeleie på kr. 250,- som er en del av felleskostnadene.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1131 snr. 34, andelsnr. 22 i Gammelbruplassen i borettslag med orgnr. 991248293 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Finn Arne Bjørnstad
Bente Romie Øvrebotten

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1131
 • section_number: 34
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Totalpris: 2 904 106,-
 • Fellesgjeld: 14 106,-
 • Fellesutgifter: 4 783,-
 • Ligningsverdi: 527 053,-
 • Primærrom: 55 m2
 • Bruksareal: 65 m2
 • Tomteareal: 2966 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Elvarheimgata 6A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 328108866