Skip to main content

Koselig enebolig med flere nye overflatebehandlinger. Garasje i sokkel, dobbel garasje m/ loft og uthus.

Lilleskjæret 12 2436 Våler i Solør Norge

Innhold

1.etg: Gang, toalettrom, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.
Sokkel etg: Entre, gang, vaskerom og bod.

Garasje i sokkel med tilknyttet 2 boder.
Dobbel garasje.
Uthus.

Standard

Koselig enebolig med familievennlig beliggenhet ved Eid, like utenfor Våler sentrum. Boligen har en fin planløsning med blant annet 3 soverom og rikelig med bodplass. Boligen har gjennomgått diverse oppgraderinger det siste året, men det gjenstår noe arbeid. Her er mulighetene mange for å skape et hyggelig hjem. Ute finner du flere fine uteplasser og godt med garasjeplass. Her er det både garasje i sokkel og frittstående dobbel garasje med lagringsloft. På eiendommen finner du også et uthus. Stor og solrik tomt med opparbeidet hage og lekestue. Fin utsikt mot nærliggende områder. Fra eiendommen er det ca. 2 km til Våler sentrum, hvor du blant annet finner skole, barnehage og dagligvarebutikk. Friområder i umiddelbar nærhet og kort avstand til Glomma. Velkommen til visning!

Velkommen!
Entré i sokkeletasjen med plass til omkledning og garderobeløsning. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i sokkeletasjen, samt trapp opp til 1.etasje.

Stue og spisestue
Romslig stue med god plass til flere sittegrupper. Rommet har lyse fargevalg og godt med vinduer som skaper gode lysforhold. I stuen er det installert peisovn og varmepumpe, som gir en jevn og god temperatur i boligen. Fra stuen har du utgang til en østvendt og skjermet terrasse med direkte adkomst til hage.

Egen spisestuedel med plass for langbord. Her er det fine fargevalg og store vinduer med fint utsyn. Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken
Kjøkken med gråmalte profilerte fronter. Her er det godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Boligen inneholder tre soverom, alle i 1.etasje. Rommene er nylig oppgradert med nye overflater og gulv.

Toalettrom og vaskerom
Toalettrom i 1.etasje med toalett og vegghengt servant. Her er det også opplegg for veggdusj.

Vaskerom/fremtidig bad i sokkeletasjen. I dag er det uttak for vaskemaskin og provisorisk veggdusj her.

Øvrig areal i sokkeletasjen med boder, samt innvendig adkomst til garasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og fint til i et etablert og barnevennlig boligområde ved Eid i Våler. Her har du kort gangveg til sentrum, skoler og barnehage. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek, bensinstasjon, flere spisesteder og småbutikker. I Våler finnes også en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', og som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Det arrangeres årlig en rekke aktiviteter i Våler, med f.eks Vålerdagene og Gatebil på Vålerbanen hvor det finnes et topp moderne trafikksenter for NAF. Her holdes eventer hvor det er mulighet for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler nettopp her.

Det er kort veg til idrettsplass i sentrum med mange aktiviteter for hele familien, samt nærhet til Glomma hvor man kan bade, fiske eller kanskje padle i kano. Rivieran i Våler er populær, med en flott sandstrand hvor det er godt å ta seg et bad på varme sommerdager. På vinterstid kjøres det opp skispor med løypemaskin like over veien.

Våler kan by på mange flotte turer i skog og mark. Spulsåstoppen med flott utsikt over store deler av Våler ligger en kort spasertur fra boligen. Her er det tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes sammen med familie og venner. Våler kommune er et eldorado for den som er interessert i friluft, jakt og fiske. Med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga kan alle være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 210 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg:Trapperom/gang, spisestue, soverom, stue, kjøkken, toalettrom, soverom 2 og soverom 3.
Sokkel etg: Vindfang/garderobe og hall m/trapp.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling, det er også satt opp arealer (2024 standard). Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Fra 1. januar 2024 vil det bli innført nye regler for arealangivelser ved salg av boliger. Den eksisterende ordningen med P-rom og S-rom vil bli avløst av en ny standard som har som mål å beskrive boligens bruksareal på følgende måte:

1. Internt bruksareal - BRA-i - Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter.
2. Eksternt bruksareal - BRA-e - Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse. Eksempler: Arealer som har adkomst til fellesareal eller utvendig som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten. Veggarealet mellom BRA -i og BRA-e, legges til BRA-e hvis disse ligger vegg i vegg.
3. Innglasset balkong mv - BRA-b - Bruksareal av innglasset balkong tilknyttet boenheten. I BRA-b inngår også innglasset veranda eller altan. Veggarealet mellom innglasset balkong og annet bruksareal tillegges areal til innglasset balkong
4. Terrasse- og balkongareal /Åpent areal - TBA - Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. I dette arealet inngår også åpen veranda eller altan mv. Arealet måles til innside av rekkverk, brystning, parapet, skillevegg eller lignende avgrensning av arealet, eller som fotavtrykket der det ikke er ytre begrensinger som rekkverk ol.

Arealer 2024 standard:
BRA-i: 210 kvm.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe i underetasje og 1.etasje. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.035 kvm. Stor og solrik tomt med asfaltert innkjøring. Gruset innkjøring og gårdsplass ved dobbel garasje. Hage opparbeidet med plen og beplantning. Noe naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Deler av uthus vises på kart bygget over på naboeiendom.

Parkering

I garasjer. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17.852,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 41 bnr. 228 i Våler (Innlandet) kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Veronica Kordal Sæter

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 41
 • Bruksnr: 228
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 200 000,-
 • Ligningsverdi: 432 512,-
 • Primærrom: 129 m2
 • Bruksareal: 210 m2
 • Tomteareal: 2035 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Lilleskjæret 12 2436 Våler i Solør Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 328035403