Skip to main content

Moderne og gjennomført toppleilighet i Sentrum Park! Heis og garasjeplass med elbil-lader. Fantastisk utsikt.

Eivind Torps veg 4A 2408 Elverum Norge

Innhold

6.etg: Entre, bad, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong, og soverom med tilknyttet walk-in-closet.

Parkeringsplass og bod i parkeringskjeller.

Standard

Moderne og gjennomført 2-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i Sentrum Park. Leiligheten ligger i byggets toppetasje og har enkel adkomst via heis, som også tar deg ned til felles garasjeanlegg hvor du har egen parkeringsplass m/elbil-lader og bod. Leiligheten stod ny i 2018 og fremstår som lys og moderne med 1-stavs parkett på gulv, flislagt bad og vannbåren gulvvarme. Leiligheten har gode lysforhold og en stor balkong på ca. 14 kvm med nydelig utsikt mot Glomma, Restvoldjordet og nærliggende områder. I Sentrum Park har du kort avstand til alt du trenger, med både sentrumsfasiliteter og fine turområder like utenfor døra. Velkommen til visning!

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en lys gang med god plass til omkledning. Her er det montert en romslig garderobeløsning for praktisk oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til bad og skyvedør inn mot stue.

Stue
Romslig og fin stuedel med plass til både sofa og spisestue. Her er det lyse overflater og store vindusflater som gir mye lys inn i rommet. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue er også med å skape en god romfølelse. Utgang til balkong på ca. 14 kvm. Her er det god plass til utemøblement og fra balkongen har du nydelig utsikt mot Glomma, Restvoldjordet og nærliggende områder.

Kjøkken
Moderne og lekkert kjøkken med innredning fra Norema. Innredningen har lyse slette fronter og godt med skap- og skuffeplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og flislagte veggflater over. Integrerte hvitevarer med stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Ventilator over platetopp.

Bad
Lyst flislagt baderom med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap over. På badet er det også opplegg for vaskemaskin, downlights i tak og varme i gulvet.

Soverom
Leiligheten har ett soverom med adkomst via stue. Her er det plass til dobbeltseng og garderobeløsning i samme utførelse som i gangen. Tilknyttet soverommet finner du teknisk rom/bod.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og svært sentral beliggenhet i Sentrum Park II, nærmest midt i Elverum sentrum. Her har du butikker, cafeer, restauranter, parker og flere treningssentre like utenfor døra. Du har også kort avstand til flere barnehager og skoler, samt høyskolen i Innlandet som ligger på Terningen arena. Fra leiligheten har du gang- og sykkelsti til Høgskolen, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene.

Sentrum Park ligger like ovenfor Glomma, så her har du den populære gang- og sykkelstien langs elva like utenfor. Denne tar deg både til Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, som har fine uteområder. På museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Veien er heller ikke lang opp til Svartholtet, hvor du finner fine friområder som kan benyttes året rundt. Her er det milevis med traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Her bor du med andre ord midt i smørøyet, med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm, BRA-i: 70 kvm , BRA-e: 6 kvm , BRA-b: 1 kvm, TBA: 14 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
6.etg: Entre, bad, soverom, stue og kjøkken.

Fra 1. januar 2024 vil det bli innført nye regler for arealangivelser ved salg av boliger. Den eksisterende ordningen med P-rom og S-rom vil bli avløst av en ny standard som har som mål å beskrive boligens bruksareal i tre definerte kategorier:
1. Internt bruksareal (BRA-I): Dette refererer til arealet innenfor boenhetens yttervegger.
2. Eksternt bruksareal (BRA-E): Dette inkluderer arealet utenfor boenheten, som kan nås via fellesarealer eller utvendig adkomst.
3. Innglasset balkong (BRA-B): Dette omfatter arealet på innglassede balkonger

Arealer 2024 standard:
BRA: 76 kvm. BRA-i: 70 kvm. BRA-e: 6 kvm. Åpent areal: 14

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling, det er også satt opp arealer (2024 standard). Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Leilighetens primæroppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme. Vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av teknisk rom. Det er i tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning av fjernvarme. Denne må avleses ved overtagelse av ny eier.

Tomten

Fellestomt på ca. 3.294 kvm. Her finner du et velholdt og flott uteområde med hyggelige grøntområder, lekeplass og pergola. Belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen parkeringsplass med montert elbil-lader i felles parkeringsanlegg. Ellers gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til Sentrum Park boligsameiet, bestående av 89 eierseksjoner. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 7.227,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 1138 snr. 36 orgnr. 921519699 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Henrik Mykleby

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 1138
 • section_number: 36
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 700 000,-
 • Fellesutgifter: 4 002,-
 • Ligningsverdi: 665 358,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Tomteareal: 3294 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet

Eivind Torps veg 4A 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 327059020