Skip to main content

Innholdsrik familiebolig med fem soverom. Vannbåren varme. Stort uthus med dobbel garasje og hundegård.

Langholsvegen 524 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, 3 soverom, bad og toalettrom.
Sokkel etg: Entre, 2 soverom, kjellerstue, bad/vaskerom, toalettrom og diverse boder.

Uthus med dobbel garasje, oppholdsrom og hundegård.

Standard

Innholdsrik familiebolig med landlig og usjenert beliggenhet. Boligen går over to plan og har en innholdsrik planløsning med blant annet fem soverom, to baderom og flere lyse og romslige oppholdsrom. På eiendommen finner du også et stort uthus med blant annet dobbel garasje, flere innredede rom og hundegård. Fra eiendommen er det ca. 7 km til den nye bydelen Ydalir med blant annet skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Forøvrig er det ca. 9 km til Elverum sentrum hvor du finner øvrige servicetilbud og fasiliteter. Fine friområder i umiddelbar nærhet og kort veg til oppkjørte skiløyper i vinterhalvåret. Velkommen til visning!

Gang/entre
Du ønskes velkommen inn i boligen via et vindfang og videre inn i en romslig gang med god plass til omkledning og plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Vindfanget har tilknyttet et kott med mulighet for noe lagring. I gangen har du adkomst til tre av boligens soverom, bad og toalettrom. Fra gangen har du også trapp ned til sokkeletasjen og adkomst til kjøkken og stue.

Stue
Lys og romslig stue i vinkel med god plass til møblering. Rommet har store vinduer som gir godt med lys og som skaper en fin romfølelse. I dag er stuen innredet med flere sittegrupper og en spisestue. Det er montert peisinnsats som gir en god varme på kjølige dager. Fra stuen har du skyvedør ut til terrasse både mot nordvest og sørøst.

Kjøkken
Romslig kjøkken med lyse profilerte fronter og godt med skap- og benkeplass. Benkeplater i laminat med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad og toalettrom 1.etasje
Lyst baderom med belegg på gulv og vegger med baderomsplater. På badet finner du dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Separat toalettrom vegg-i-vegg med badet. Her finner du toalett og vegghengt servant.

Soverom
I boligen finner du totalt fem soverom, tre i 1.etasje og to i sokkeletasjen. Alle rommene er malt i lyse farger og har god plass til møblering. Hovedsoverommet i 1.etasje har rikelig med skapplass og utgang til terrasse.

Bad/vaskerom og toalettrom
Baderom/vaskerom i sokkeletasjen med belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du dusjkabinett og enkel baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Separat toalettrom med toalett og servant.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en koselig kjellerstue som f.eks kan benyttes som tv-stue.

Ellers har sokkeletasjen godt med lagringsplass i ulike boder.

Beliggenhet

Boligen har landlig beliggenhet ved Hornmoen i Elverum kommune. Fra eiendommen er det ca. 7 km til den nye bydelen Ydalir med flere dagligvarebutikker, andre forretninger, skole og barnehage. Ca. 9 km til Elverum sentrum hvor du finner et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. I sentrum av Elverum finner du også flere idrettshaller og aktivitetstilbud for barn- og unge. Ca. 12 km til Sørskogbygda. Eiendommen grenser til friareal med skog og mark som kan by på områder for tur, trening og friluftsopplevelser. Her er det jaktmuligheter for de jaktinteresserte og ved Lisjøen er det også fine fiske og bademuligheter. På vinterstid er det også mulighet for pilking og motorsport med isbanekjøring her. Fra boligen er det kun en kort kjøretur til Starmoen fritidspark med blant annet 18-hulls golfbane,
travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.n.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 232 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, entre med trapp ned, soverom/kontor, soverom 2, soverom 3, bad/vaskerom, toalettrom, kjøkken og stue/spisestue.
Kjeller/sokkel etg: Hall m/trapp, soverom, toalettrom, vaskerom, stue og soverom 2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vannbåren varme til veggradiatorer og gulv i deler av sokkeletasje. Peisinnsats i stue 1.etasje.

Tomten

Eiet tomt på ca. 976 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage rundt boligen med plen og diverse beplantning. Deler av tomt som naturtomt.

Deler av uthus vises på kart bygget over på naboeiendom.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7.097,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 8.718,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 113 bnr. 129 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Robert Paulsbyen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 113
 • Bruksnr: 129
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 200 000,-
 • Ligningsverdi: 653 462,-
 • Primærrom: 207 m2
 • Bruksareal: 232 m2
 • Tomteareal: 976 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Langholsvegen 524 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 324982545