Skip to main content

Moderne og nyoppusset 3-roms leilighet i 1.etasje. Fin beliggenhet i sentrum. Sentralfyring med vannbåren varme.

Frustuvegen 2A 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad, kjøkken, stue med utgang til balkong og 2 soverom hvor ett har utgang til privat balkong.

Bod i kjeller og på loft.

Standard

Lys og moderne 3-roms leilighet med fin beliggenhet i sentrum. Leiligheten er nyoppusset og fremstår som lys og tidsriktig. Her er det nye overflater i alle rom og nytt kjøkken og bad fra 2020. Gjennomgående lyse og tidsriktige farge- og materialvalg. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en godt utnyttet planløsning med blant annet 2 soverom. Privat bod både i kjeller og loft med gode lagringsmuligheter. Her bor du midt blant servicetilbud og fasiliteter i sentrum, med Amfi som nærmeste nabo. Fra leiligheten er det kort veg til friområder både langs Glomma og i Svartholtet. Fine friområder finner du også ved Sagtjernet, hvor du også finner badestrand, lekeplass og treningspark. Velkommen til visning!

Entre
I leiligheten kommer du inn i lys gang med plass til omkledning. Her er det også en romslig skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til bad, kjøkken, stue og ett av leilighetens to soverom.

Kjøkken
Nytt og svært lekkert kjøkken fra 2020 med innredning fra IKEA. Innredning med hvite slette fronter i høyglans. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og veggflater over med laminerte plater i samme utførelse. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, mikro, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. På kjøkkenet er det fin plass til en spiseplass.

Stue
Lys og fin stuedel med gode møbleringsmuligheter. I dag er rommet innredet med to sofagrupper. Rommet har lyse overflater og utgang til balkong. Downlights i tak. Fra stuen har du også adkomst til ett av leilighetens to soverom.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom, begge med god plass til møblering. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, montert skyvedørsgarderobe og utgang til privat balkong.

Bad
Baderom opplyst renovert i 2020. På badet er det flislagte overflater og installasjoner med vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning over. På badet er det også opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten har beliggenhet i sentrumskjernen av Elverum. Her har du kort gangavstand til butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole i nærheten. Fra leiligheten har du også kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Fra leiligheten er det også en liten spasertur til Sagtjernet med fine bademuligheter på sommeren. I Sagtjernet har du også fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det også friarealer med turstier, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue/spisestue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang og entre.

Andelsleilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger. Fellesarealer er ikke medtatt i arealberegningen.
Innebygget terrasse og innvendig bod med sekundært bruksareal, gulvareal innebygget terrasse målt til 15 m2.
Tilleggsareal for kjellerbod med 5 m2, bodareal er ikke medtatt i arealoversikten.
Loftbod målt gulvareal ca 10 cm.

Oppvarming

Oppvarming via felles sentralfyring tilknyttet fjernvarme. Vannbåren varme med radiatorer.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 417 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Parkering i gata og område etter gjeldene bestemmelser.

Borettslaget

Borettslaget består av 16 andelsleiligheter.

Bebyggelsen har stort vedlikeholdsbehov, blant annet;
- Vann og avløpsrør er råtne og må skiftes. Rørene går igjennom alle bad på midten så man må nok foreta en full oppgradering av alle bad.
- Balkongene er dårlige og spesielt de i 1 etg. Armeringen er synlig visuelt. Styret har anbefalt bruksforbud.
- Alle vinduer må snart skiftes. Vinduer som ble satt inn for 10 år siden var alle av litt eldre dato.

Leder i borettslaget opplyser om at saken ble diskutert på generalforsamling 7.juni, og det ble avklart at borettslaget vil prioritere å starte med avløpsrør/bad i 2024. Dette vil føre til en øking i fellesgjeld og felleskostnadene vil øke med 20% fra 01.01.2024.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 938 snr. 2, andelsnr. 4 i Frustuveien 2 borettslag med orgnr. 997269470 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Selim Shala
Aferdita Shala

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 938
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 890 000,-
 • Totalpris: 2 027 309,-
 • Fellesgjeld: 137 309,-
 • Fellesutgifter: 6 715,-
 • Ligningsverdi: 564 575,-
 • Primærrom: 77 m2
 • Bruksareal: 77 m2
 • Tomteareal: 417 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Sentralt
 • Offentlig vann/kloakk

Frustuvegen 2A 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 324982463