Skip to main content

Familiebolig med solrik og usjenert beliggenhet. Rolig og barnevennlig, nært skiløyper og turstier. Garasje m/carport.

Rudolf Nilsens veg 11 2407 Elverum Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre, 2 soverom, bad, vaskerom og 3 boder.
1.etg: Kjøkken med utgang til terrasse, spisestue, stue med utgang til terrasse, soveromsgang, bad og soverom.
2.etg: Gang, loftstue og soverom.

Garasje med carport og bod.

Standard

Velholdt og innholdsrik enebolig med familievennlig beliggenhet på Hanstad. Boligen går over tre plan og har en godt utnyttet planløsning med blant annet fire soverom, flere stuer, to bad og et stort og svært praktisk vaskerom i sokkeletasjen. Godt med bodplass både i sokkeletasjen og ute i garasjen. Boligen har blitt jevnlig vedlikeholdt gjennom årene og fremstår som velholdt og innbydende. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg og gode lysforhold. Pent opparbeidet tomt med brosteinsbelagt gårdsplass og skjermet hage med lekestue og epletre. Ute finnes også flere hyggelige og solrike terrasser og garasje med carport og bod. Beliggenheten i Rudolf Nilsens veg er barnevennlig med kort gangavstand til barnehage, skole og flere dagligvarebutikker. Forøvrig er det kort avstand til friområder både i Svartholtet og langs Glomma. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Her ønskes du velkommen inn til en lys entré med god plass til omkledning. Her er det også skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Fra entreen har adkomst til to av boligens totalt fire soverom, bad og et stort og svært praktisk vaskerom. Trapp videre opp til 1.etasje.

Kjøkken
Flott kjøkken med innredning av type Drømmekjøkken, nymalt i 2021. Innredningen har profilerte fronter og takhøye overskap som gir rikelig med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Integrerte hvitevarer med komfyr, induksjonstopp og micro. Opplegg for oppvaskmaskin og nisje med plass for kjøl-/fryseskap. Ventilator over koketopp. På kjøkkenet er det fin plass til en spiseplass og du har utgang til en østvendt terrasse.

Spisestue
Fra kjøkkenet er det åpen løsning mot spisestuen. Her er det god plass til langbord med plass for å samle familie og venner. Karnapp med store vinduer som gir mye lys inn i stua. I spisestuen er det montert varmepumpe. Åpen løsning videre inn mot den øvrige stuedelen.

Stue
Boligens stue oppleves som lys og luftig med store vinduer på flere kanter. Her er det god plass til møblering med flere sittegrupper. I rommet er det montert en peisovn som gir ekstra varme på kjølige dager. Fra stuen er det trapp opp til 2.etasje og utgang til en stor sydvendt terrasse med gode solforhold.,

Bad 1.etasje
Lyst flislagt baderom i 1.etasje med adkomst fra soveromsgang. Her finner du vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet og downlights i tak.

Soverom
I boligen finner du til sammen fire soverom, to i sokkeletasjen, ett i 1.etasje og ett i 2.etasje. Hovedsoverommet finner du i 1.etasje med adkomst fra soveromsgang. Rommet har god plass til dobbeltseng, garderobeskap, og har skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
Soverommene i sokkeletasjen er lysmalte og innbydende, ett med montert skyvedørsgarderobe.
Soverommet i 2.etasje er også lyst og romslig med god plass til møblering.

Loftstue
I boligens 2.etasje finner du også en koselig loftstue. Her er det plass til en TV-krok eller kanskje et hjemmekontor?

Bad i sokkel
Baderom i sokkeletasjen med flislagte gulv og vegger med lyse baderomsplater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med integrert belysning. Varmekabler i gulv.

Vaskerom
Stort og svært praktisk vaskerom i sokkeletasjen. Rommet er lysmalt og har smarte kurv-/garderobeløsninger for både oppbevaring, vask og tørk av klær og sko. Opplegg for vaskemaskin og vaskekum. I tilknytning til vaskerommet finner du tre romslige boder med gode oppbevaring-/og lagringsmuligheter.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Hanstad, kun ca. 2,5 km sør for Elverum sentrum. Fra boligen er det ca. 500 meter til skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. På Hanstad har du flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Kort veg til Svartholtet hvor du finner milevis med stier og skogsbilveier som passer like gods til fots som på sykkel. På vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper i samme området. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 2 km til sentrum med sentrumstilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 207 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkel etg: Hall m/trapp, soverom, vaskerom, bad og soverom 2.
1.etg: Stue, stue, kjøkken, gang, soverom og bad.
2.etg: Loftstue og soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming ved bruk av strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og peisovn i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv ved begge bad. Varmefolie i gulv ved ett soverom i sokkeletasjen. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 938 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med belegningsstein. Skjermet og pent opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. I hagen er det lekestue og epletre. Hekk rundt store deler av tomten.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje og carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 23.098,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 765 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Stein Eide
Goro Ødegård Eide

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 765
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 800 000,-
 • Ligningsverdi: 1 120 991,-
 • Primærrom: 182 m2
 • Bruksareal: 207 m2
 • Tomteareal: 938 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Rudolf Nilsens veg 11 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 322807358