Skip to main content

Lys og innbydende endeleilighet med sentrumsnær beliggenhet. Heis. Innglasset balkong.

Andreas Grøttings veg 17C 2408 Elverum Norge

Innhold

2.eg: Entre/gang, soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og innbydende endeleilighet med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og har enkel adkomst via heis. Fin planløsning med god utnyttelse av kvadratmeterne. Det er gjennomgående lyse fargevalg og fra stuen har du utgang til en romslig innglasset balkong. Privat bod i kjeller og mulighet til leie av garasjeplass gjennom borettslaget. i Andreas Grøttings veg bor du med kort gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum, samt flere skoler og barnehager. Veien er heller ikke lang til fine friområder både ved Sagtjernet og i skogen.

Velkommen!
I leiligheten blir du møtt av en lys gang med god plass til omkledning. Skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko. Speildører er også med å skape en fin romfølelse. I gangen er det også flere plassbygde garderobeskap med ekstra lagringsplass. Fra gangen har du adkomst til leilighetens bad, soverom og kjøkken. Åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Fin stuedel med plass for både spiseplass og sofagruppe. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg som gir skaper en god romfølelse. Utgang til en stor innglasset balkong som gir en fin forlengelse av stuen. Ute på balkongen er det god plass til møblering og du har fint utsyn.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer med koketopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp. Kasser i tak med downlights. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass.

Soverom
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Rommet har både skyvedørsgarderobe og flere plassbygde garderobeskap.

Bad
Lyst flislagt baderom, utstyrt med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. To høyskap med ekstra oppbevaringsplass. På badet er det opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Her har du kort veg til både barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Fra leiligheten er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet, samt tufte treningspark. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen. Her har du mange fine turmuligheter gjennom hele året, både til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. En kort gåtur fra leiligheten tar deg til den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet. Forøvrig har du gangavstand til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 75 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre, soverom, bad, stue og kjøkken.

Innglasset balkong er tatt med under boligens bruksareal(BRA) som sekundærrom(S-rom).
Arealet på boligen er beregnet ut fra oppmålt bruksareal på befaringsdagen med avstandsmåler Bosch GLM 120. Bruttoareal er ikke beregnet. Det er bruken av rommene på befaringsdagen som definerer P-rom/S-rom. Rommene kan likevel være i strid med gjeldende forskrift. Se for øvrig merknader under lovlighet. Bod i kjeller er ikke medtatt i arealoversikt.

Oppvarming

Leilighetens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Radiatorer i stue, kjøkken og soverom. Varmekabler i gulv på bad.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år.

Tomten

Fellestomt på ca. 21.306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg når det er ledige plasser. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 931, andelsnr. 70 i Nor 2 borettslag med orgnr. 954049833 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Linda Nilsen Tronstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 931
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 590 000,-
 • Totalpris: 1 967 996,-
 • Fellesgjeld: 377 996,-
 • Fellesutgifter: 6 744,-
 • Ligningsverdi: 487 928,-
 • Primærrom: 61 m2
 • Bruksareal: 75 m2
 • Tomteareal: 21306 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Offentlig vann/kloakk

Andreas Grøttings veg 17C 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 321739424