Skip to main content

Lys og fin endeleilighet med innglasset balkong. Svartholtet rett utenfor døra. God planløsning og lyse overflater.

Skogvegen 19 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin 2-roms leilighet med sentral beliggenhet på St. Hanshaugen. Leiligheten ligger i høy 1.etasje i enden av bygget. Leiligheten har en praktisk planløsning, lyse overflater og store rom med god utnyttelse av plassen. Flislagt baderom og romslig soverom med skyvedørsgarderobe. Fra stuen har du utgang til en hyggelig innglasset balkong som er en fin forlengelse av rommet. På balkongen er det plass til sittegruppe og du har fint utsyn. Her bor du i et etablert og sentrumsnært boligområde med bybuss som stopper like utenfor. Svartholtet med fine friområder ligger rett utenfor døra, og vegen er heller ikke lang til hyggelige friområder på Festningen og langs Glomma. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
I leiligheten blir du møtt av en lys gang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. I tilknytning til gangen finner du leilighetens bad og soverom. Videre er det åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Her er det lysmalte overflater og store vinduer som gir godt med lys. Downlights i tak og utgang til en innglasset balkong. Balkongen gir leiligheten et ekstra rom som kan benyttes i store deler av året. Her er det fin plass til møblering og balkongen har vinduer kan skyves helt opp.

Kjøkken
Fra stuen har du en praktisk skyvedør inn til leilighetens kjøkken. Her finner du en lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass til en spiseplass ved vinduet, hvor du har utsyn mot friområder i Svartholtet.

Baderom
Lyst flislagt baderom med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har et lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng. På soverommet er det også montert en romslig skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert område i Øverleiret. Her bor du med skogen som nærmeste nabo, samtidig som du har gangavstand til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Flere barnehager, skoler og butikker i nærheten. Det samme gjelder alle servicefasiliteter som Elverum kan tilby: kaféer, restauranter, kino, butikker, postkontor og kjøpesentre. Med Svartholtet rett utenfor døren er det enkelt å komme deg ut på tur. Her finner du milevis med stier og grusveier som kan benyttes gjennom hele året. Lysløypa i Svartholtet går også like forbi. Du har også kort veg til fine turområder ved Festningen og langs Glomma. Festningen innbyr til en korte utflukter med rikt fugleliv og fantastisk utsikt over hele Elverum. Her finnes også en frisbeegolf-bane. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 67 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Innglasset balkong er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 7.796 kvm. Tomten er tilnærmet flat og ligger fint til like ved Svartholtet. Fellesområder med plen og noe beplantning. Asfaltert innkjøring, interne veier og parkering. Felles sittegrupper og grillhytte.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsområder med gjesteparkering.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget de senere årene:
2019 - 2019 Ny sokkelleilighet
2019 - 2019 Skifte av hovedsikringer i alle leil
2019 - 2019 Oppgradering av el-hovedtavle
2014 - 2014 Innglassing av balkonger
2013 - 2013 Utbedring av tak
2011 - 2011 Grillhytte
1999 - 1999 Motorvarmere

Eiendommens betegnelse

Gnr. 29 bnr. 46, andelsnr. 7 i Loken borettslag med orgnr. 946753114 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Vidar Livoll
Øyvind Livoll

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 29
 • Bruksnr: 46
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Totalpris: 1 467 575,-
 • Fellesgjeld: 117 575,-
 • Fellesutgifter: 5 857,-
 • Ligningsverdi: 445 313,-
 • Primærrom: 59 m2
 • Bruksareal: 67 m2
 • Tomteareal: 7796 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Skogvegen 19 2413 Elverum Norge

Visning

23.05.2024, 19:00 - 19:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 321738977