Skip to main content

Moderne og gjennomført 3-roms leilighet med garasje og sportsbod. Kort gangavstand til Ydalir skole og barnehage.

Balders veg 18B 2413 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, 2 soverom, bod/vaskerom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Garasje og sportsbod.

Standard

Innbydende og fin 3-roms leilighet med barnevennlig beliggenhet på Løvbergsmoen, med kort gangavstand til Ydalir skole og barnehage. Leiligheten har en fin planløsning bestående av to soverom (mulighet for tre), pent flislagt bad, separat bod/vaskerom og romslig stue og kjøkken i åpen løsning. Gjennomgående lyse overflater og delikate farge- og materialvalg. Store vindusflater og åpne romløsninger er også med å skape mye lys og god romfølelse. Leiligheten fremstår som velholdt og med lite bruksslitasje. Hyggelig sydvestvendt balkong med god plass til utemøblement og elektrisk markise som skjermer. Tilhørende leiligheten er det egen garasje og sportsbod. I Balders veg bor du med umiddelbar nærhet til Svartholtet, hvor du finner flotte turområder gjennom hele året. Sameiet har også en flott plass med gapahuk og grillplass som beboerne kan benytte. Fra leiligheten er det også kort veg til den nye bydelen Ydalir med skole, barnehage og flere butikker.

Velkommen inn!
Leiligheten har adkomst fra bakkeplan med innvendig trapp. I leiligheten blir du møtt av en lys gang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. I tilknytning til gangen finner du et praktisk vaskerom og videre har du adkomst til bad og leilighetens to soverom. Åpen løsning mot stue og kjøkken.

Stue
Romslig stue med god plass til sofagruppe og øvrig møblement. Her er det lysmalte overflater og store vinduer som gir godt med lys. I rommet er det montert en peisovn som gir en god varme i leiligheten. Utgang til en sydvestvendt balkong med gode solforhold.

Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken skaper en god romfølelse og gir god plass til en hyggelig spiseplass.

Kjøkken
Lyst og pent kjøkken med innredning fra Sigdal. Innredningen har slette fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Dører og skuffer med demping, og veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Integrerte løsninger for koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp.

Bad
Delikat baderom med flislagte gulv- og veggflater. Badet er utstyrt med veggmontert toalett, dusjhjørne med glassvegger og en lys baderomsinnredning med heldekkende servantplate og speil på vegg. Downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Vaskerom
Praktisk vaskerom/bod med flislagt gulv med varmekabler. Her finner du blant annet vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
Leiligheten har to lysmalte soverom. Rommene har fin størrelse med god plass til møblering. Mulighet for et tredje soverom ved å dele av stuen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Her har man nærmest umiddelbar nærhet til både Svartholtet og Stavåsen med fine turmuligheter. Områdene kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Fra boligen er det kort veg til den nye bydelen Ydalir. Her finnes det handelspark med butikker og dagligvareforretning samt ny skole og barnehage som åpnet høsten 2019.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 96 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med ved og strøm. Peisovn i stue. Elektriske varmekabler gulv på bod/teknisk rom og bad. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet felles tomt på ca. 13.624 kvm. Asfaltert biloppstillingsplasser og adkomstveg. Hageanlegg bestående av plen, busker, trær, hekker og felles lekeplass med huske og gapahuk.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen garasje, samt en egen parkeringsplass utenfor boligen.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 18.054,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.340,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 238 snr. 16 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Inger Marie Bore

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 238
 • section_number: 16
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Fellesutgifter: 1 500,-
 • Ligningsverdi: 874 248,-
 • Primærrom: 91 m2
 • Bruksareal: 96 m2
 • Tomteareal: 13624 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Balders veg 18B 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 319752196