Skip to main content

Lys og lettstelt 3-roms leilighet i 2.etasje. Carport. Kort gangavstand til Ydalir barnehage og skole.

Røsslyngvegen 9D 2409 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, bod, 2 soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Carport og utvendig bod.

Standard

Lys og lettstelt 3-roms leilighet med sentral beliggenhet på Søbakken. Leiligheten ligger 2.etasje og har godt utnyttet planløsning med blant annet to soverom. Her er det åpne løsninger, fine lysforhold og moderne farge- og materialvalg. Både utvendig og innvendig bod som gir gode lagringsmuligheter. Ute har du også carport og en solrik balkong. Her i Røsslyngvegen bor du i et etablert og hyggelig boligområde med kort gangavstand til skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Den nye bydelen Ydalir ligger like ovenfor veien. Like i nærheten finner du badeplass ved sagtjernet og flotte turområder både i Stavåsen og Svartholtet. Forøvrig er det ca. 2 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en sittegruppe. Her er det også inngang til en praktisk utvendig bod. Inne i entreen er det plass til omkledning, og plass for å henge fra seg yttertøy. Fra entreen har du adkomst til en praktisk bod, bad og leilighetens to soverom.

Kjøkken
Lyst og moderne kjøkken med innredning fra Sigdal. Innredningen har lyse slette overskap og underskap i en mørk tone. Dører med demping. Benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue skaper en god romfølelse, og gir plass til spisestue.

Stue
Innbydende og fin stuedel med delikate fargevalg og store vinduer som slipper inn godt med lys. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til sofa med tilhørende møblement. Fra stuen har du utgang til en solrik balkong.

Soverom
Leilighetens to soverom har adkomst fra gangen. Begge rommene er av fin størrelse med god plass til møblering.

Bad
Lyst baderom med vinyl på gulv og vegger. Her finner du toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten har beliggenhet i et sentralt og familievennlig boligområde på Søbakken. Det er gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner det meste av servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek osv. Fra eiendommen er det også kort gangavstand til Ydalir skole og barnehage. Flere store dagligvarebutikker like borti gata. Både Sagtjernet og Vesletjernet med badeplass og fine friområder ligger mindre enn en kilometer eiendommen. Veien er heller ikke lang til Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder for hele familien. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype hvor det arrangeres flere aktiviteter på kveldstid. Bybussforbindelse med videre forbindelse til skysstasjonen på Vestad like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 60 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med ved- og strømfyring. Det er etablert ildsted med lukket vedovn i stue. Elektrisk gulvvarme på baderom. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 6.701 kvm. Tomten er opparbeidet med grønt arealer, asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Grøntareal med etablert jordvoll mot kommunal vei.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles gjesteparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11.496,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 6.607,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 183 snr. 22 orgnr. 914809770 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Andreas Gulbrandsen
Ada Helene Trollerud

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 183
 • section_number: 22
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 290 000,-
 • Fellesutgifter: 1 250,-
 • Ligningsverdi: 608 140,-
 • Primærrom: 56 m2
 • Bruksareal: 60 m2
 • Tomteareal: 6701 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Røsslyngvegen 9D 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 319752107