Skip to main content

4-roms endeleilighet i 2.etasje med enkel adkomst via heis. Innglasset balkong.

Mastmovegen 43A 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, 3 soverom, toalettrom, bad, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

4-roms leilighet med barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Mastmoen. Leiligheten ligger på enden i bygget, noe som gir et ekstra vindu og fine lysforhold i stuen. Godt utnyttet planløsning med blant annet 3 soverom og en stor innglasset balkong som gir leiligheten et ekstra rom som kan brukes gjennom store deler av året. Leiligheten har behov for oppgraderinger for å møte dagens krav til standard, men her er mulighetene mange. Kort veg til flere barnehager, skoler og dagligvarebutikk. Bybussforbindelse like utenfor som gir enkel adkomst til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Fra leiligheten er det bare noen minutter å gå opp til Svartholtet med fine turmuligheter. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og har enkel adkomst via felles trapperom med heis. Leiligheten har en åpen entre/gang med god plass til omkledning. Her er det montert skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til toalettrom, bad og leilighetens tre soverom.

Stue med utgang til innglasset balkong
Lys og romslig stuedel med plass til både spisestue og sittegruppe. Rommet har store vinduer som gir et godt naturlig lys. Som endeleilighet har leiligheten også et ekstra vindu i stuen. Fra stuen er det adkomst til kjøkkenet samt utgang til en innglasset balkong som gir leiligheten et "ekstra" rom og forlenger utesesongen med mange måneder. På balkongen er det god plass til møblering og vinduer som kan skyves helt til side.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplater i laminat. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har tre romslige soverom. Alle tre rommene er av god størrelse, og har god plass til møblering. Ett soverom med plassbygde garderobeskap.

Bad- og toalettrom
Baderom med adkomst via gang og kjøkken. Badet er av eldre dato og har behov for rehabilitering. Her finner du badekar og innredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Separat toalettrom med toalett og vegghengt servant i gan utenfor.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et etablert boligområde på Mastmoen, ca. 2,5 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til Skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter lang elva og forbi de to museene, Skogmuseet og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 113 kvm

2.etg: Entre, gang, tre soverom, toalettrom, bad, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Innglasset balkong er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Primæroppvarming med sentralfyr til radiatorer. Varmtvann er inkludert i fyringsforskuddet. Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes ISTA for avregning. Dette er både selger og kjøper sitt ansvar.

Tomten

Fellestomt på ca. 44 315 kvm. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med lekeplass, fotballbane og flere sitteområder. Gressplen, beplantning og prydbusker, samt noe naturtomt. Asfalterte stier, veier og parkeringsområder.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Mulighet for leie av garasjer, motorsykkelgarasjer og motorvarmere. Parkering på felles parkeringsplasser.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1339, andelsnr. 69 i Mastmoen Borettslag med orgnr. 954100162 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tone Sætre

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1339
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 050 000,-
 • Totalpris: 1 659 646,-
 • Fellesgjeld: 609 646,-
 • Fellesutgifter: 8 570,-
 • Ligningsverdi: 659 554,-
 • Primærrom: 96 m2
 • Bruksareal: 113 m2
 • Tomteareal: 44315 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Mastmovegen 43A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 319751950