Skip to main content

Velholdt og fin enebolig med familievennlig beliggenhet. 4 soverom. Dobbel garasje med to boder.

Arnestadgutua 34 2450 Rena Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, toalettrom, 4 soverom, vaskerom og bad.

Garasjebygg med to garasjer og to boder.
Lekestue.

Standard

Velholdt og fin enebolig med familievennlig beliggenhet, ca. 2 km utenfor Rena sentrum. Boligen har en praktisk og innholdsrik planløsning med alt på ett plan. Her finner du blant annet fire soverom, eget vaskerom og flere stuer. I boligen er det gjennomgående lyse overflater og store vindusflater som gir mye lys til rommene. Pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass og pent opparbeidet hage med lekestue og flere fine uteplasser. Beliggenheten er landlig, men samtidig sentral, med kort veg til skole og flere barnehager. Umiddelbar nærhet til fine friområder med turmuligheter gjennom hele året. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entre. Videre inn i gangen er det god plass til omkledning, og garderobe med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Montert peisovn som gir en lun og god varme. Fra gangen har du adkomst til de øvrige rommene i boligen og åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Boligens stue er lys og romslig med gode møbleringsmuligheter. I dag er stuen innredet med spisestue og sofagruppe. Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet, og her er det også montert varmepumpe. Rommet har flere store vinduer som gir mye naturlig lys. Fra stuen er det skyvedører ut til en delvis overbygd terrasse med god plass til utemøblement.

Peisestue
Peisestuen ligger litt for seg selv, skjermet fra den øvrige stuedelen. Her er det fin plass til en sittegruppe og stort vindu som slipper inn godt med dagslys. I rommet står det en flott peisinnsats som gir en koselig stemning i rommet.

Kjøkken
Lyst kjøkken med profilerte fronter. Innredningen har takhøye overskap som gir ekstra skapplass, og du har god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass for en spiseplass.

Bad
Lyst baderom med flislagt gulv og vegger med malte panelplater. Her finner du toalett, dusjkabinett og håndklevarmer. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Toalettrom
Ekstra toalettrom med wc og vegghengt servant.

Vaskerom
Praktisk og funksjonelt vaskerom med egen utvendig adkomst. Her finner du innredning med lyse fronter med over- og underskap og benkeplater i laminat. To høyskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I boligen finner du fire soverom. Alle rommene er lysmalte og har god plass til møblering. Ett soverom med skyvedørsgarderobe og utgang til privat terrasse. Ett soverom har også tilknyttet en praktisk bod. Har du ikke behov for fire soverom kan du f.eks bruke det ene rommet som hjemmekontor.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og fin beliggenhet sydvest for Rena sentrum. Det er ca. 3 km til Rena sentrum som kan by på de fleste servicetilbud. I sentrum finner du blant annet cafeer, butikker, parker med lekeplasser og fine friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Her finner du også Høyskolen i Hedmark Campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. Ca. 2 km til skole og barnehage. Friområder i umiddelbar nærhet med turmuligheter året rundt. Kort veg til Birkebeinertrasseen som også kan by på flotte treningsområder og Skramstadsætra. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra eiendommen. Flotte fiskemuligheter i Renaelva og Glomma. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 165 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, kjøkken, stue, peisestue, soverom, soverom 2, soverom 3, soverom 4, bad, vaskerom, entre og toalettrom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisinnsats i stue og vedovn i gang. Varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.280 kvm. Asfaltert innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 12.297,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, feiing, vannavgift og slamtømming. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 24 bnr. 89 i Åmot kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tove Løkken
Bjørn Otterstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 24
 • Bruksnr: 89
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 650 000,-
 • Ligningsverdi: 451 520,-
 • Primærrom: 159 m2
 • Bruksareal: 165 m2
 • Tomteareal: 1280 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Arnestadgutua 34 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 319747388