Skip to main content

Innholdsrik eiendom med landlig og fin beliggenhet. Oppgradert og velholdt enebolig og tomannsbolig (renoveringsobjekt)

Øståsvegen 272 og 274 A og B 2324 Vang på Hedmarken Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, 3 soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.
Sokkel etg: Entre, gang, vaskerom, 2 boder og stue.

Standard

Innholdsrik eiendom med landlig og fin beliggenhet i Øvre Vang. Her finner du en oppusset enebolig med stor hage og en vertikaldelt tomannsbolig med renoveringsbehov. Gode muligheter for utleie ved istandsetting av tomannsboligen. Eneboligen har gjennomgått diverse oppgraderinger både utvendig og innvendig i perioden 2013-2023 og fremstår som moderne og innbydende. Gjennomgående lyse og moderne farge- og materialvalg. Fin planløsning med blant annet 3 soverom og stort praktisk vaskerom. Solrik terrasse og stor hage med god boltreplass for hele familien. Eiendommen har usjenert beliggenhet i et landlig område, samtidig som det ikke er mer enn ca. 3 km til dagligvarebutikk og nærmeste barnehage. Fine friområder i umiddelbar nærhet og kort veg til Gåsbu. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har en lys og romslig entre med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy. Tilknyttet entreen finner du toalettrom. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen og delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken fra 2019 med hvite glatte fronter. Innredningen har god oppbevaringsplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, mikro og kjøl-/fryseskap. Ventilator over koketopp. Stor og praktisk kjøkkenøy med plass til en hyggelig spiseplass.

Spisestue
Plasseringen av spisestuen er praktisk i den åpne løsningen mellom kjøkken og stue. Her er det god plass til langbord hvor familien kan samles. I spisestuen finner du en flott peisinnsats og du har utgang til terrasse.

Stue
Trapp ned fra spisestuen til stuen som ligger i sokkeletasjen. Stuen er lysmalt og har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. I stuen er det montert varmepumpe og peisovn.

Soverom
I boligen finner du totalt tre soverom, alle i 1.etasje. Rommene har fine fargevalg og god plass til seng og garderobeløsning. Skyvedørsgarderobe på to av rommene.

Bad og toalettrom
Baderom fra 2013 med flislagte overflater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Toalettrom i tilknytning til entre med toalett og servant.

Vaskerom
Praktisk og fint vaskerom fra 2018, i sokkeletasjen. Her er det fliser på gulv og vegger med malt mur og delvis fliser. Her finner du vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og en praktisk innredning med underskap og benkeplate med god arbeidsflate. Vaskemaskin og tørketrommel plassert under benk. I rommet er det også klargjort for dusjkabinett. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Øvrig areal i sokkeletasjen med diverse boder og entre med egen utvendig adkomst.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et koselig og landlig boligområde i Øvre Vang i Hamar kommune. Her har du umiddelbar nærhet til fine friområder i skog og mark. Milevis med oppkjørte skiløyper i vinterhalvåret, som tar deg til Gåsbu og innover Hedmarksvidda. Ca. 5 km til skistadion på Gåsbu. Fra eiendommen er det ca. 3 km til nærmeste dagligvarebutikk og ca. 3,5 km til nærmeste barnehage. Ca. 13 km til Hamar sentrum hvor du finner et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 185 kvm

Enebolig:
Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Kjøkken, gang, entre, bad, soverom, soverom 2, soverom 3 og toalettrom.
Kjeller etg: Stue, gang, entre, vaskerom og soverom.

Tomannsbolig 274A:
Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad/vaskerom, stue/kjøkken, gang og soverom.

Tomannsbolig 274B:
Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, stue, soverom og gang.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisinnsats på kjøkken og peisovn i stue. Varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.314 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 49.708,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjon og feiing. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 123 bnr. 14 i Hamar kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Christian Dyreng
Linda Iren N Kappelslåen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 123
 • Bruksnr: 14
 • Kommunenr: 3403
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 350 000,-
 • Primærrom: 177 m2
 • Bruksareal: 185 m2
 • Tomteareal: 1314 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Øståsvegen 272 og 274 A og B 2324 Vang på Hedmarken Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 318870543