Skip to main content

Lys og innbydende enebolig med alt på ett plan. 4 soverom. Garasje og godt med bodplass. Barnevennlig beliggenhet.

Gaupevegen 16 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, 4 soverom, stue, spisestue, kjøkken med utgang til terrasse, vaskerom, entre med egen inngang og bod.

Inntilbygget garasje og 4 boder.

Standard

Lys og innbydende enebolig med familievennlig beliggenhet på Vestad. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate. Her finner du blant annet fire soverom, flere stuer, stort og flott kjøkken, delikat bad og et praktisk vaskerom. Gjennomgående lyse og tidsriktige farge- og materialvalg. Ute finner du en romslig overbygd terrasse, stor hage med lekestue, garasje og godt med bodplass. Her bor du i et etablert og barnevennlig boligområde med kort gangavstand til skole og flere barnehager på Vestad. Flere dagligvarebutikker i nærheten og handelsområde på Grindalsmoen, samt Terningen arena med blant annet treningssenter og høyskole. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en entre, og videre inn i en lys og romslig gang med god plass til omkledning. Her er det også plass til garderobeløsning. Åpen løsning inn mot stue og spisestue.

Stue
Romslig og fin stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det plass til flere sittegrupper, og rommet har lyse overflater og flere store vinduer som gir godt med lys. Montert peisovn som gir en god varme på kalde dager.

Doble dører med glassfelt inn mot spisestuen. Her er det plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som fest. I spisestue/gang er det montert varmepumpe.

Kjøkken
Stort flott kjøkken med innredning fra 2013. Innredning med lyse profilerte fronter og takhøye overskap. Rikelig med skapplass og god arbeidsflate på benken. Kjøkkenbenker i heltre med flislagte veggflater over. Flere overskap med vitrinefronter med belysning i. Integrerte hvitevarer med stekeovn, koketopp og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det fin plass til en spiseplass ved vinduet, og du har utgang til en overbygd terrasse

Bad
Lyst og pent baderom med flislagt gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. Varmekabler i gulv.

Vaskerom
Praktisk vaskerom med belegg på gulv og vegger med våtromsplater. Vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Fra vaskerommet har du tilknyttet entre med egen inngang, samt bod.

Soverom
I boligen finner du totalt fire soverom. Alle soverommene er lysmalte og har fin plass til møblering.

Beliggenhet

Boligen finner du i et etablert boligområde på Vestad med kort gangavstand til flere barnehager og Vestad barneskole. Nærmeste barnehage ligger kun noen hundre meter fra boligen. Du har også kort veg til flere dagligvarebutikker. I bydelen finner du også fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, og Prestøya. Fra eiendommen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 2 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 152 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, entre, gang, soverom, stue, spisestue, soverom 2/kontor, kjøkken, soverom 3, vaskerom og soverom 4.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue og varmepumpe i gang. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 977 kvm. Innkjøring og gårdsplass med brostein. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Gjerde rundt deler av eiendommen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 22.317,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 1079 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Øyvind André Madsberg

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 1079
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 500 000,-
 • Ligningsverdi: 913 961,-
 • Primærrom: 143 m2
 • Bruksareal: 152 m2
 • Tomteareal: 977 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Gaupevegen 16 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 318823653