Skip to main content

Lys og lettstelt enebolig i kjede med alt på ett plan. Vestvendt terrasse. Utvendig bod. Kort veg til friområder.

Grøndalsbakken 54 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, bod, soverom kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Utvendig bod.

Standard

Lys og lettstelt enebolig i kjede med fin beliggenhet i nedre rekke i Grøndalen borettslag. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate og lyse og moderne farge- og materialvalg. Vestvendt og delvis overbygd terrasse, og både utvendig og innvendig bod med gode lagringsmuligheter. Det er også mulig å leie garasjeplass via borettslaget, etter ansiennitetsprinsippet. Her bor du i et etablert boligområde med kort veg til flere barnehager, dagligvarebutikker og skoler. Veien er heller ikke lang til sentrum med øvrige servicetilbud. Med Svartholtet like i nærheten har du også flotte turområder tilgjengelig både sommer og vinter. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys entre og videre inn i en romslig gang med god plass til omkledning. Her er det montert skyvedørsgarde med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. I tilknytning til gangen finner du bad, soverom og en praktisk bod. Delvis åpen løsning inn mot kjøkken og stue.

Stue og spisestue
Boligens stuedel har fine fargevalg og de store vinduene gir rommet mye lys. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til sofagruppe og spisebord. Installert både varmepumpe og vedovn som gir en jevn og god varme i boligen. Fra stuen er det utgang til en stor og delvis overbygd terrasse. Terrassen er vestvendt og har god plass til utemøblement.

Kjøkken
Kjøkken med lyse profilerte fronter. Innredningen har godt med skap- og benkeplass og hev/senk funksjon på overskap. Benkeplater i laminat med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Boligen har ett romslig soverom. Her er det god plass til dobbeltseng og montert skyvedørsgarderobe.

Bad
Lyst baderom med belegg på gulv og vegger. Her er det montert dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et etablert boligområde på Grøndalsbakken, ca. 2 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til Skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter langs elva og forbi de to museene Skogmuseet og Glomdalsmuseet. Bybussforbindelse i nærhet av eiendommen.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 67 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, hall, baderom, soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsted med peisovn i stue, samt installert luft/luft varmepumpe. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt for Grøndalen borettslag på ca. 26.920 kvm. Fellestomt er pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Området har asfalterte parkeringsarealer og internveger til boligene. Egen hage med plen og diverse beplanting utenfor boligen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Det finnes mulighet til leie av garasjeplass gjennom borettslaget (dette skjer etter ansiennitetsprinsippet ved ledige garasjeplasser).

Parkering skjer ellers på felles parkeringsområde for Grøndalen borettslag.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 837, andelsnr. 5 i Grøndalen Borettslag med orgnr. 953718650 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Eirik Bjørnstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 837
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 690 000,-
 • Totalpris: 1 907 863,-
 • Fellesgjeld: 217 863,-
 • Fellesutgifter: 4 838,-
 • Ligningsverdi: 507 775,-
 • Primærrom: 64 m2
 • Bruksareal: 67 m2
 • Tomteareal: 26920 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Grøndalsbakken 54 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 318823629