Skip to main content

Visning avlyst!

Tors veg 4 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Stue med utgang til terrasse, spisestue, kjøkken, vaskerom, gang, 2 soverom, bad og toalettrom.
Sokkel etg: Entre, gang, kjellerstue, gang og diverse boder.
Utvendig bod i sokkel.

Dobbel garasje.

Standard

Romslig enebolig med familievennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Løvbergsmoen. Boligen går over to plan og har godt med lagringsmuligheter i sokkeletasjen. I boligens 1.etasje finner du blant annet to soverom, eget vaskerom og en romslig stue med mulighet for et tredje soverom. Du har også en ekstra stue i sokkeletasjen. Ute finner du en stor overbygd terrasse og dobbel garasje. Her i Tors veg har du kort gangavstand til den nye bydelen Ydalir med både skole, barnehage og flere dagligvareforretninger. Du har også umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen, med flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti i sokkeletasjen. Inne i entreen er det god omkledning- og garderobeplass. Videre inn i gangen er det trapp opp til 1.etasje og adkomst til kjellerstue og diverse boder.

Stue
Lys og romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det plass til flere sittegrupper og spisebord. Stuen er lysmalt og har store vindusflater som gir rommet mye naturlig lys. I stuen er det montert peisovn og du har utgang til en stor overbygd terrasse.

Kjøkken
Kjøkken med innredning fra byggeår. Innredningen har profilerte fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass for spisebord.

Bad
Baderom i 1.etasje med belegg på gulv og vegger med fliser. Her finner du dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning. Varmekabler i gulv.

Toalettrom og vaskerom
Separat toalettrom med wc.

Praktisk vaskerom med adkomst via kjøkken, Her finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du tilsammen to soverom, begge i 1.etasje. Ett soverom med installert en romslig skyvedørsgarderobe.

Stue i sokkel
Lys og romslig stue i sokkeletasjen. Her er det gode møbleringsmuligheter og fine lysforhold. Montert vedovn i tidligere åpen peis.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Her har man nærhet til både Svartholtet og Stavåsen med fine turmuligheter. Områdene kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og den nye skolen og barnehagen i Ydalir. Forøvrig er det ca. 3 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 287 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, 2 soverom, toalettrom, bad, kjøkken, gang og vaskerom.
Sokkel etg: Kjellerstue, vindfang og gang.

Bolig med fullt bruksareal i sokkeletasje og 1.etasje. Målt himlingshøyde kjeller 2,12-2,14 meter. Diverse kjellerboder, inntilbygget garasje og frittstående garasje er medtatt som sekundærareal i arealoversikten. Kaldtloft, terrasse og overbygget inngangsparti uten måleverdig areal. Terrasseareal mot syd med adkomst fra stue og terreng, målt gulvareal 21 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming med strøm- og vedfyring. Ildsted med vedovn i stue 1.etasje og vedovn montert i kjellerstue. Boligen er tilkoblet totalt 12 stk radiatorovner fordelt ved begge etasjer, anlegget er driftet med El-kassett.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.183 kvm. Asfaltert innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Gangsti og inngangsparti med belegningsstein. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 12.511,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 3.937,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 117 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Stein Erik Edvardsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 117
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 690 000,-
 • Ligningsverdi: 922 999,-
 • Primærrom: 153 m2
 • Bruksareal: 287 m2
 • Tomteareal: 1183 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Tors veg 4 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 318823433