Skip to main content

Velholdt eiendom med usjenert beliggenhet. Garasje i sokkel og dobbel garasje med bodplass.

Hovinvegen 332 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, vaskerom, kjellerstue, soverom og ett disponibelt rom.
Sokkel etg: Spisestue med utgang til terrasse, stue, kjøkken, gang, bad, toalettrom og 2 soverom (begge med utgang til terrasse).

Garasje i sokkel.
Garasjebygg med to garasjeløp og to boder.

Standard

Velholdt og fin enebolig med usjenert beliggenhet i Hernes. Boligen har en innholdsrik og praktisk planløsning som passer godt til en familie. Her finner du blant annet 3 soverom, 2 stuer, eget vaskerom, bad i hver etasje og ekstra toalettrom. Boligen er jevnlig vedlikehold opp gjennom årene og fremstår i dag som velholdt og innbydende. Ute finner du en stor og delvis overbygd terrasse som strekker seg rundt store deler av boligen. Garasje i sokkel og stort garasjebygg med to garasjeløp og to boder. Stor tomt med god plass til at både to- og firbeinte kan boltre seg. Her bor du i landlige og familievennlige omgivelser med flotte turområder i skog og mark rett utenfor døren. Det er også kort veg til Varden med fine skiløyper på vinterstid. Fra eiendommen er det ca. 4 km til barneskole og barnehage i Hernes. Øvrige servicetilbud finner du i sentrum, ca. 11 km fra eiendommen.

Velkommen!
Her ønskes du velkommen hjem via et hyggelig overbygd inngangsparti. I boligen kommer du inn i en lys entré i sokkeletasjen. Her er det plass til omkledning og rom til å henge fra seg yttertøy. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i sokkeletasjen, samt trapp opp til 1.etasje. I gangen er det montert varmepumpe. Mulighet for etablering av ildsted i gangen.

Stue
Lys og flott stue med store vindusflater som gir en god romfølelse. Her er der god plass til flere sofagrupper med tilhørende møblement. I rommet er det montert både varmepumpe og en flott peisinnsats kledd med teglstein og integrert vednisje.

Spisestue
Spisestuen ligger fint til innenfor stuen og med store skyvedører i glass ut til terrassen. Her er det god plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som fest. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg, som sammen med den åpne romløsningen er med å skape en åpen og fin romfølelse. I spisestuen er det også peisinnsats kledd med teglstein.

Kjøkken
Lyst og innbydende kjøkken med innredning fra HTH. Innredningen har slette fronter og godt med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og belysning i. Benkeplater i laminat med god plass til matlaging og veggflater bak med laminerte plater. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Bad og toalettrom
Lyst flislagt bad i 1.etasje. Her finner du dusjkabinett og hjørnebadekar. Baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Separat toalettrom med flislagte overflater. Her finner du toalett og baderomsinnredning med servant og speilskap med belysning over.

Soverom
Boligen inneholder tre soverom, to i 1.etasje og ett i sokkeletasjen. Alle rommene er lyse og innbydende med fine farge- og materialvalg. Hovedsoverommet har i tillegg skyvedører ut til terrassen. Ett av soverommene i 1.etasje har montert skyvedørsgarderobe og har også utgang til terrassen.

Bad
Lyst og fint baderom i sokkeletasjen, opplyst fra 2014. Her er det belegg på gulv og vegger med baderomsplater. På badet finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med servant og speil med integrert belysning. Varmekabler i gulv.

Vaskerom
Praktisk vaskerom i sokkeletasjen med opplegg for vaskemaskin og vegghengt vaskekum.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en koselig kjellerstue med god plass til sofa med tilhørende møblement. Rommet er ypperlig å benytte som f.eks en ekstra tv-stue. Her er det åpen peis som gir en koselig stemning i rommet.

I sokkeletasjen finner du også ett disponibelt rom med flere bruksmuligheter.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Hernes. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 4 km til skole, barnehage og Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 11 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 238 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Trapperom/gang, stue, spisestue, kjøkken, toalettrom, soverom, bad og soverom 2.
Sokkel etg: Vindfang, hall m/trapp, liten gang, peisestue, soverom, bad, vaskerom og disponibelt rom.

Blindkjeller i tillegg i underetasje utenfor vaskerom og soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmepumpe i gang sokkeletasje og i stue 1.etasje. Peisinnsats i spisestue og stue 1.etasje, og åpen peis i stue sokkeletasje. Varmekabler i gulv ved begge bad, entre og hall/gang.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.353 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning. Øvrig tomt som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7.502,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Avgiftene til dette vil derfor variere. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.950,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 92 bnr. 46 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Toril Nystuen Hagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 92
 • Bruksnr: 46
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Ligningsverdi: 489 901,-
 • Primærrom: 203 m2
 • Bruksareal: 238 m2
 • Tomteareal: 2353 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Hovinvegen 332 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 317836071