Skip to main content

Lys og flott 3-roms endeleilighet fra 2022. Carport med el-billader og sportsbod. Mulighet for innredning av loft.

Grundsetmovegen 36B 2406 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, gang, 2 soverom, gang, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Sportsbod.
Carport.

Standard

Moderne og fin 3-roms endeleilighet med beliggenhet i et nyetablert boligområde på Vestad. Leiligheten stod ny i 2022 og fremstår som lys og innbydende. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg og fin planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning. Leiligheten ligger i 2.etasje og har mulighet for innredning av tilhørende loft. Godt med bodplass i både utvendig og innvendig bod. Ute finner du også carport med el-billader og balkong mot sørvest med gode solforhold. Her i Grundsetmovegen bor du i et nyetablert og hyggelig boligområde med kort avstand til både skole og flere barnehager på Vestad. Kort gangavstand til Grundsetmarka med fine turmuligheter både sommer og vinter. Velkommen til visning!

Entre/gang
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti hvor du har fin plass til en sittegruppe. Entreen innenfor gir god plass til omkledning og rom for garderobeløsning. Flislagt gulv med varmekabler. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten, samt delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og innbydende stue med store vindusflater og fine fargevalg. Rommet er møbleringsvennlig med plass til både sofagruppe og spiseplass i tilknytning til kjøkkenet. Downlights i tak og utgang til en solrik balkong. På balkongen er det montert markise, og du har fin plass for både grill og en sittegruppe.

Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en god romfølelse. Her finner du lys innredning med profilerte fronter og godt med skapplass. Benkeplater i laminat med god plass til matlaging og veggflater over med kitchen-board. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom med god plass til møblering. Hovedsoverommet har montert en romslig garderobe med god oppbevaringsplass.

Bad
Lyst flislagt baderom med vegghengt toalett, dusjhjørnenisje med glassdør og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet. Downlights i tak.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et nyere og barnevennlig boligområde på Vestad. Nærhet til flere barnehager og til Vestad barneskole. Det er også kort veg til butikker på Grindalsmoen. I bydelen finner du fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, og prestøya. Fra boligen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 4 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 71 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre, gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Utvendig bod er ikke medtatt i arealoversikt. Utvendig bod på ca. 5 kvm.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv ved entre og bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet felles tomt på ca. 15.164 kvm. Asfaltert innkjørsel, parkering og interne gangveier. Felles tomteareal med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Sameiet er medlem av Slåttmyrbakken Velforening som har som formål å ivareta medlemmenes felles interesser og å fremme sosialt samhold blant medlemmene. Velforeningen skal blant annet gjennom dugnad og frivillig innsats fra medlemmene, ivareta fellesfunksjoner i området som for eksempel lekeplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 12.776,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 14 bnr. 402 snr. 32 orgnr. 920714188 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ernst Olav Wilhelmson

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 14
 • Bruksnr: 402
 • section_number: 32
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 720 000,-
 • Fellesutgifter: 2 072,-
 • Primærrom: 67 m2
 • Bruksareal: 71 m2
 • Tomteareal: 15164 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Grundsetmovegen 36B 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 317835831