Skip to main content

Hyggelig enebolig med stor tomt og landlig og fin beliggenhet i Svanåsen. Nydelig utsikt! Garasje med smøregrav.

Bergevegen 132 2411 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, toalettrom, 2 soverom, stue med utgang til terrasse, spisestue og kjøkken.
Sokkel etg: Gang, soverom, kjellerstue, gang, bad, vaskerom, gang og 2 boder.

Garasje med smøregrav, bod og inntilbygget carport.

Standard

Hyggelig eiendom med landlig og fin beliggenhet ved Svanåsen i Strandbygda. Her har du fine friområder som nærmeste nabo og kort veg til Glomma med bade- og fiskemuligheter. Forøvrig er det ca. 10 km til skole, barnehage og dagligvarebutikk på Søbakken. Boligen har en fin planløsning over to plan med egen inngang i sokkeletasjen. Her finner du blant annet tre soverom og to stuer. Det er gjort jevnlige oppgraderinger i boligen, med blant annet nytt kjøkken i 2015 og flere nye overflatebehandlinger fra 2013-2015. Stor og solrik terrasse med god plass til møblering og nydelig utsikt i flere retninger. Ute finner du også garasje med biloppstillingsplass for to biler, smøregrav, bod og inntilbygget carport.

Entre/gang
Du ønskes velkommen inn via et hyggelig overbygd inngangsparti, som strekker seg videre rundt boligen. Inne i entreen er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Videre inn i gangen er det adkomst til toalettrom, to av boligens soverom, og åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Rommet er malt i en lys farge og har flere store vinduer som sørger for rikelig med naturlig lys. Det er montert både varmepumpe og peisovn som gir en jevn og god varme i boligen. Utgang til en stor og flott terrasse.

Stor og solrik terrasse fra 2020, som strekker seg rundt flere sider av boligen. Deler av terrassen er overbygd og her er det nydelig utsikt mot nærliggende områder. På terrassen er det god plass til flere ulike sittegrupper og her har du virkelig følelsen av å bo for deg selv, tett på naturen.

Fra stuen er det åpen løsning inn mot kjøkkenet, som gir god plass for spisestue.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken fra 2015 med innredning fra IKEA. Innredningen har profilerte grå fronter og takhøye overskap som gir godt med oppbevaringsplass. Flere overskap med vitrinefronter. Benkeplater i slitesterk laminat med laminerte plater på veggflatene bak. Integrerte løsninger med koketopp, stekeovn og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, to i 1.etasje og ett i sokkel. Soverommene er lyse og fine med god plass til møblering.

Bad og toalettrom
Flislagt toalettrom i boligens 1.etasje. Her finner du toalett og en lys baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

Baderom i sokkeletasjen med belegg på gulv og vegger med panel. På badet er det toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg.

Vaskerom
Vaskerom i sokkeletasjen med egen utvendig adkomst. Her er det utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en lys og fin kjellerstue med god plass til møblering. Dette er et ypperlig rom å benytte som f.eks tv-stue.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og usjenert beliggenhet i Svanåsen/Strandbygda. Du befinner deg i landlige omgivelser, samtidig som det ikke er mer enn ca. 13 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Ca. 10 km til Søbakken med skole, flere barnehager og dagligvarebutikker. Med friområder like utenfor kommer du deg enkelt ut på tur. Her er det store friområder og milevis med grusveier og turstier som tar deg innover marka og mot Stavåsen. På vinterstid finner du også oppkjørte skiløyper i nærheten. Fra eiendommen er der ca. 1,5 km til Glomma med muligheter for båt, fiske, kajakkpadling og bading.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 168 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Kjøkken, toalettrom, gang, vindfang, stue/spisestue og kjøkken.
Sokkel etg: Vaskerom, bad, gang, stue og soverom.

Bolig med fullt bruksareal for arealer som omsluttet av yttervegger i 1.etasje og sokkeletasje. Innvendig boder, samt garasje med sekundære bruksarealer. Målte himlingshøyder i sokkeletasje 2,42-2,50 meter. Kaldtloft, overbygget inngangsparti og terrasser uten beregningsmessig areal. Carport uten beregningsmessig areal, målt gulvareal 20m2.

Oppvarming

Primær oppvarming med strøm- og vedfyring. Ildsted med vedovn i stue 1.etasje. Luft/luft varmepumpe i stue 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.710 kvm. Gruset og delvis gressbevokst gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Vestvendt tomt med flere kuperte partier. Etablert hage med plen og noe beplantning. Øvrig tomteareal som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6.641,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 5.110,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 21 bnr. 34 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Karina Bekken
Ole Martin Bekken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 21
 • Bruksnr: 34
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 590 000,-
 • Ligningsverdi: 611 374,-
 • Primærrom: 151 m2
 • Bruksareal: 168 m2
 • Tomteareal: 2710 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Bergevegen 132 2411 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 317835774