Skip to main content

Sjarmerende enebolig med usjenert og landlig beliggenhet. Garasje og uthus.

Sørskogbygdvegen 1297 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1.etg: Entre, stue, kjøkken og bad.
2.etg: Gang og 3 soverom.

Garasje, uthus og bod.

Standard

Koselig eiendom med usjenert og landlig beliggenhet i Sørskogbygda. Her finnes en lys og sjarmerende enebolig over to etasjer med blant annet 3 soverom. På eiendommen finner du også garasje, uthus og en enkel vedbod. Stor solrik terrasse og romslig tomt med god plass til både store og små. Fra eiendommen er det ca. 7 km til skole og barnehage i Sørskogbygda. Fine friområder rett utenfor døren, med store skogsområder. Fra eiendommen er det også nærhet til flere gode fiskevann og Lisjøen med badeplass på sommeren. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti i tilknytning til terrassen. Lys entre med fin plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Her er det trappeadkomst til 2.etasje og adkomst videre inn i stuen.


Stue
Lys og innbydende stuedel med plass for både sofagruppe og spisestue. Rommet har vinduer på flere sider som gir gode lysforhold, og har montert peisinnsats som skaper en hyggelig atmosfære.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lysmalt profilert kjøkkeninnredning. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Flislagte veggflater over kjøkkenbenk. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre soverom, alle i 2.etasje. Rommene har god størrelse og fin plass for seng og garderobeløsning.

Bad
Boligens bad finner du i 1.etasje, og ble iflg. eier pusset opp i 2015. På badet er det fliser på gulv og vegger med baderomsplater. Installasjoner med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser i Sørskogbygda, ca. 21 km fra Elverum sentrum. Nærhet til naturen gir mange fine muligheter for tur, trening og friluftsopplevelser gjennom hele året. Her er det god boltreplass for både to- og firbeinte. Fra boligen er det ca. 7 km til skole og barnehage i Sørskogbygda. Skistadion ligger bare en kort kjøretur fra boligen og her er det mye som skjer for både store og små på vinterstid. Her er det oppkjørte skiløyper og trasser som passer for alle. I nærområdet finner du også Bergesjøen og Lisjøen, som begge er fine steder for bading på sommertid. På Lisjøen er det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle. Sørskogbygda kan by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie. For deg som er glad i jakt, fiske og friluftsliv kan man også spesielt nevne Rensjøen som ligger ca. 5 km fra boligen. Dette er en ren ørretsjø hvor jakt og fiskeforeningen har satt ut ørret gjennom mange år. Idylliske Renoset ligger ca. 4 km videre forbi Rensjøen og er en gammel fløterdam i elva Ulvåa. For deg som ønsker byliv kan Elverum sentrum by på et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre/trapperom, stue, kjøkken og bad.
2.etg: Trappegang/gang, soverom, soverom 2 og soverom 3.

Kjellerrom med gulvflate på ca. 9,8 m². Arealet er ikke måleverdig iht. NS 3940. I tillegg kott i 2. etasje med lavere takhøyde som ikke er måleverdig iht. NS 3940. Arealet i 2. etasje er vurdert som bruksareal selv om det er dører med lave adkomsthøyder.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisinnsats i stue. Varmekabler i gulv ved entre/gang og baderom.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.390 kvm. Grus-/gressbevokst gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning. Øvrig tomt som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7.211,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 5.110,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 164 bnr. 67 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Solveig Engen Schulstad
Tor Engen
Eva Marie Hulsund

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 164
 • Bruksnr: 67
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 700 000,-
 • Ligningsverdi: 663 836,-
 • Primærrom: 93 m2
 • Bruksareal: 93 m2
 • Tomteareal: 2390 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Turterreng

Sørskogbygdvegen 1297 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 317835727