Skip to main content

Lys og fin 3-roms endeleilighet i 1.etasje. Overbygd terrasse og utvendig sportsbod. Sentral og fin beliggenhet.

Dr. Wefringsveg 26 2340 Løten Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bod, 2 soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Utvendig bod.

Standard

Lys og fin endeleilighet med sentral beliggenhet i Løten. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en godt utnyttet planløsning med blant annet 2 soverom, innvendig og utvendig bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en overbygd terrasse og felles hage. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg og gode lysforhold. Varmekabler i gulv i flere rom og mulighet for etablering av ildsted. Leiligheten ligger fint til i enden av bygget, i et hyggelig boligområde med kort veg til fine friområder. Ca. 1 km til sentrum av Løten, hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
I leiligheten blir du møtt av en lys gang med god plass til omkledning og plass til å henge fra deg yttertøy og sko. I tilknytning til gangen finner du en praktisk bod, leilighetens bad og 2 soverom. Åpen løsning videre inn mot stue og kjøkken.

Stue
Lys og fin stuedel med god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel i tilknytning til kjøkkenet. Rommet har delikate fargevalg og store vinduer på flere sider som gir leiligheten svært gode lysforhold. Utgang til en overbygd terrasse. Terrassen er skjermet og har fin plass til utemøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning fra stuen og har innredning med lyse slette overskap og mørke underskap. Benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
I leiligheten finner du to lyse og fine soverom, begge med god plass til seng og garderobeløsning.

Bad
Lyst baderom med belegg på gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du vegghengt toalett og badekar med vegghengt dusjgarnityr. Baderomsinnredning med toppmontert servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et etablert boligområde, ca. 1 km øst for Løten sentrum. Her er det umiddelbar nærhet til friarealer, og kort veg til både skole og barnehage. Aktivt skimiljø i Nordbygda/Løten ski og her finner du blant annet stadion med eget klubbhus. Gode aktivitetstilbud i Løten med både Løten turn og Nordbygda håndball. Løten sentrum med det meste av servicefasiliteter samt ungdomsskole ligger ca 1.3 km unna. Ca. 18 km til Elverum sentrum og ca. 19 km til Hamar sentrum. En liten biltur unna ligger Budor med flott turterreng både sommer og vinter. Her finner man et godt utbygd løypenett med over 300 km med oppkjørte langrennsløyper på vinterstid. Turmulighetene er mange - med traseer som passer for både store og små. På Budor finner man også et flott alpinanlegg for hele familien, med blant annet terrengpark og egen kjelkebakke. Budor gjestegård kan også lokke med servering og overnatting.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 79 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Privat bod i felles bodanlegg er ikke medtatt i arealoversikt, areal er ca. 5m2.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv ved bad og entre. Øvrig oppvarming med panelovner. Etablert pipe med mulighet for ildsted.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.098 kvm. Asfalterte internveier og felles parkeringsområde. Opparbeidet tomt med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsareal i sameiet.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 15.153,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt og vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Avgiftene til dette vil derfor variere. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 20 bnr. 144 snr. 1 orgnr. 999588832 i Løten kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud. Mulighet for rask overtagelse.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Karoline Mathiesen Hult
Isabella Eggen Hult
Martine Strandberg Helgeneseth

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 20
 • Bruksnr: 144
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3412
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 290 000,-
 • Fellesutgifter: 2 000,-
 • Ligningsverdi: 647 387,-
 • Primærrom: 76 m2
 • Bruksareal: 79 m2
 • Tomteareal: 1098 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Dr. Wefringsveg 26 2340 Løten Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 317726887