Skip to main content

Stor arkitekttegnet enebolig med sentral beliggenhet. Fem soverom. Stor solrik tomt. Garasje.

Fagervikvegen 7 2408 Elverum Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre, toalettrom, trappegang, gang, hybelkjøkken, bad, 3 soverom, gang med trapp ned til kjeller og entre med egen inngang.
1.etg: Trappegang, kjøkken, gang, spisestue, stue med utgang til balkong, gang, 2 soverom, bad, gang og garderoberom.

Sykkelbod og garasje.
Inntilbygget bod.
Lekestue.

Standard

Arkitekttegnet og velholdt enebolig med attraktiv beliggenhet på Støa. Boligen har eldre standard, men oppleves som godt vedlikeholdt og gjennomført. Innholdsrik planløsning over to etasjer, hvor sokkeletasjen opprinnelig er bygd med tanke på utleie av hybler. Boligen inneholder blant annet fem soverom, to bad og ekstra toalettrom. Godt med bodplass både innvendig og utvendig. Ute finner du også garasje og lekestue i hagen. Tomten er stor og solrik, og ligger fint til i et veletablert boligområde på Støa. Her bor du like utenfor sentrumskjernen, med gangavstand til flere skoler, barnehager, butikker og andre servicetilbud. Det er også kort veg til fine friområder langs Glomma og i marka. Velkommen til visning!

Vindfang/gang
I boligen kommer du inn i et vindfang med plass til omkledning, og rom for å henge fra deg yttertøy. I tilknytning til vindfanget er det eget toalettrom og adkomst til soveromsgang/utleiedel. Videre inn i gangen går det trapp opp til 1.etasje.

Stue
Lys og møbleringsvennlig stue med plass til flere sittegrupper og spisestue. Rommet har store vindusflater på flere sider som gir mye naturlig lys og fin utsikt. I stuen er det både vedovn og åpen peis. Utgang til balkong og terrasse.

Kjøkken
På kjøkkenet er det innredning med lyse profilerte fronter. Noen takhøye overskap med skyvedører som gir godt med skapplass. Benkeplater i laminat med flislagte veggflater over. Ventilator ved komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass for en spiseplass ved vinduet.

Bad/vaskerom
Kombinert bad og vaskerom i 1.etasje. Rommet har lyse overflater med flislagt gulv og vegger med våtromstapet. Her finner du toalett, badekar med veggdusj og baderomsinnredning med servant og speil på vegg. Vaskeromsdel med vegghengt vaskekum, tørkeskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulvet.

Toalettrom
Toalettrom i tilknytning til vindfanget i sokkeletasjen. Her finner du toalett og vegghengt servant med speil på vegg.

Soverom
I boligen finner du totalt fem soverom, to i 1.etasje og tre i sokkeletasjen. Alle rommene har plassbygde garderobeskap og fin plass til møblering.

I boligens 1.etasje finner du også et praktisk garderoberom / kontor. Her er det rikelig med skapplass i den plassbygde garderoben. Gang i tilknytning til garderoberommet med adkomst til utvendig bod.

Bad og hybelkjøkken
Bad i sokkeletasjen tilhørende tidligere utleiedel. Her er det belegg på gulv og vegger med belegg og våtromstapet. På badet finner du dusjkabinett og vegghengt servant med speil og belysning over.

Hybelkjøkken med enkel innredning med underskap og benkeplate med vask.

Kjeller etg
Kjelleretasje tilhørende hoveddel, med bodplass og gode lagringsmuligheter.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og fin beliggenhet i et etablert og familievennlig område på Støa. Her bor du like i utkanten av Elverum sentrum hvor du blant annet finner butikker, kjøpesentre, kafeer, restauranter, kino, bibliotek, sykehus m.m. Fra eiendommen har du kort veg til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, samt svømmehall og idrettsanlegg i sentrum. Det er også kort veg til populære Sagtjernet. Her finner du fine turområder langs vannkanten og sandstrender, hvorav en har stor brygge med stupetårn. Langs tjernet er det også Tufte treningspark og lekeplass. Fine turmuligheter finner du også i Stavåsen hvor det er milevis med turstier gjennom hele året. Her har du mange muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Kort ved til Glomma hvor det er mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet. Her kan man gå en fin runde via begge museene, hvor det gjennom hele året arrangeres aktiviteter og arrangementer for både store og små.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 223 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkeletasje privat del: Gang/trapperom.
Sokkeletasje utleiedel: Vindfang, toalettrom, gang, kjøkken, bad, soverom, soverom 2 og soverom 3.
1.etasje: Gang/trapperom, gang, soverom, soverom 2, kjøkken, bad/vaskerom og gang/kontor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Åpen peis og kombinert ved-/parafinkamin i stue 1.etasje. Varmekabler i bad på bad i 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.291 kvm. Innkjøring og gårdsplass med belegningsstein. Stor og solrik hage opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 23.947,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 248 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Åse Siljuberg Motrøen
Gerd Siljuberg

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 248
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 750 000,-
 • Ligningsverdi: 958 850,-
 • Primærrom: 168 m2
 • Bruksareal: 223 m2
 • Tomteareal: 1291 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk

Fagervikvegen 7 2408 Elverum Norge

Visning

18.10.2023, 17:00 - 17:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 317060237