Skip to main content

Stor og flott enebolig med innholdsrik planløsning. Kjøkken og to nye bad fra 2018. Barnevennlig beliggenhet. Garasje.

Hernesvegen 261 2410 Hernes Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, toalettrom, 2 baderom, 5 soverom, garderoberom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Trapperom, boder, kjellerstue, vaskerom og badstue.

Inntilbygget garasje.
Uthus.

Standard

Velkommen til Hernesvegen 261 - en stor og flott enebolig med barnevennlig beliggenhet i Hernes. Boligen har en praktisk planløsning med åpne løsninger og store vinduer som gir et lyst og luftig inntrykk. Innholdsrik planløsning bestående av blant annet 5 soverom, 2 bad, eget vaskerom og flere romslige stuer. Det er gjort diverse oppgraderinger de senere årene og både kjøkken, begge bad og vaskerom er fra 2018. Ute finner du inntilbygget garasje og uthus med diverse boder. Fra eiendommen er det kort veg til både skole og barnehage i Hernes, samtidig som det ikke er mer enn ca. 6 km til Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen inn!
Boligen har en lys og romslig entre med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy. Her er det montert varmepumpe og adkomst til toalettrom og ett av boligens til sammen fem soverom. Doble glassdører tar deg videre inn i gangen hvor du også har garderobeplass.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken fra 2018 med profilerte fronter og rikelig med skapplass. Fronter og skuffer med demping, og benkeplater i heltre med god plass til matlaging. Veggflater over kjøkkenbenker fliser og vindu. Flere overskap med vitrinedører. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikro. Ventilator over koketopp. Innredningen har også kjøkkenøy med plass til en hyggelig spiseplass.

Stue og spisestue
Plasseringen av spisestuen er praktisk i den åpne løsningen mellom kjøkken og stue. Her er det god plass til langbord. I spisestuen er det også montert varmepumpe.

Stuen er åpen og luftig med store vinduer som slipper inn mye lys. Rommet har fine møbleringsmuligheter og har plass til flere sofa- og/eller sittegrupper. Her er det gjennomførte farge- og materialvalg som gir et helhetlig inntrykk. I stuen er det installert peisvedovn som gir en jevn og god varme på kalde dager. Fra stuen er det også utgang til en stor og delvis overbygd terrasse.

Soverom
I boligen finner du totalt fem soverom, ett i tilknytning til entre og fire i tilknytning til soveromsgang. Alle soverommene er malt i lyse farger og har god plass til møblering.

I tilknytning til soveromsgang finner du også et praktisk walk-in-closet med gjennomgang til ett av boligens bad.

Bad
Bad fra 2018 med adkomst fra garderoberom. Badet har flislagt gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med integrert belysning.

Bad og toalettrom
Boligens andre bad har adkomst fra soveromsgang. Badet er gjennomført og moderne med flislagte overflater fra 2018. Her finner du en romslig dusjnisje med plassbygd benk, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med integrert belysning. Downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Toalettrom med adkomst fra entre. Her finner du toalett og servant.

Kjellerstue
I boligens kjelleretasje finner du en lys og romslig kjellerstue, perfekt som en ekstra tv-stue. Her er det god plass til møblering og store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Rommet har også egen utgang til hage.

Vaskerom
Praktisk vaskerom i kjelleretasjen med flislagt gulv og vegger med baderomsplater. Her er det opplegg for vaskemaskin. Badstue i tilknytning til vaskerommet.

Øvrig areal i kjelleretasjen med boder.

Beliggenhet

Eiendommen har sentral og fin beliggenhet i trivelige Hernes, i et etablert boligområde. Fra boligen er det ca. 600 m til barneskole, barnehage og Herneshallen med en rekke aktivitetstilbud. Her er det er et godt tilrettelagt idrettsmiljø for barn og ungdom. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for store og små. På sommerstid er det fine gang og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 6 km til Elverum sentrum med et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m. Det er etablert gang/sykkelvei til Elverum sentrum fra barneskolen i Hernes.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 244 kvm, Bruksareal: 312 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, 2 ganger, toalettrom, 2 bad, garderoberom, trapperom, 5 soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Kjeller etg: Kjellerstue, vaskerom og badstue.

Garasje er tatt med under boligens bruksareal(BRA) som sekundærrom(S-rom).
Takhøyde under 1,9m er grensen for målbart areal, oppmålt etter NS 3940. Kjellerrom med målte himlingshøyder 2,08-2,15 m. Arealet på boligen er beregnet ut fra oppmålt bruksareal på befaringsdagen med avstandsmåler Bosch GLM 120. Bruttoareal er ikke beregnet. Det er bruken av rommene på befaringsdagen som definerer P rom/S-rom. Rommene kan likevel være i strid med gjeldende forskrift. Se for øvrig merknader under lovlighet.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av luft/luft varmepumpe og vedfyring. Det er ildsted med peisovn i stue i 1. etasje, samt installert luft til luft varmepumpe. Ett bad i 1. etasje med elektrisk gulvvarme. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2 792 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Opparbeidet hageanlegg med plenarealer og diverse beplantning. Eiendommen er dels inngjerdet.

Tomtestørrelse/areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 23.335,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 86 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Bjørnar Andersen
Lill Cecilie Andersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 86
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 590 000,-
 • Ligningsverdi: 880 041,-
 • Primærrom: 244 m2
 • Bruksareal: 312 m2
 • Tomteareal: 2792 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Hernesvegen 261 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 316789449