Skip to main content

Lys og lettstelt leilighet i 2.etasje med tre soverom. Egen garasje. Balkong. Sentrumsnær beliggenhet.

Vestsivegen 34 2406 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, kjøkken, bad, 3 soverom og stue.

Bod i kjeller.
Garasje med bod.

Standard

Lys og innbydende leilighet i 2.etasje med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten har oppgradert standard og oppleves som lys og velholdt. Innholdsrik planløsning med blant annet 3 soverom og separat stue og kjøkken. Balkong med utgang fra det ene soverommet. Tilhørende leiligheten har du også garasjeplass og praktisk bod i felles garasjeanlegg. Her i Vestsivegen bor du sentralt med gangavstand til sentrum via Gammelbrua over Glomma. Du har også umiddelbar nærhet til fine friområder langs Glomma, og Glomdalsmuseet ligger bare et par minutters spasertur unna leiligheten. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har adkomst via overbygget inngangsparti og felles trapperom i 1. etasje. Entre med plass til omkledning og til å henge fra seg yttertøy. Herfra har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten.

Kjøkken
Lyst og innbydende kjøkken fra 2021 med innredning fra Norema. Innredning med lyse slette fronter og godt med skapplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og veggflater ved vask og komfyr med glassplate. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Stue
Stue med fin plass til sofa og tilhørende møblement. Her er det lyse overflater, downlights i tak og montert vedovn. Ett av leilighetens soverom er opprinnelig en del av stuen, så her er det også muligheter for å få en større stue på bekostning av det ene soverommet.

Soverom
Leiligheten har tre lyse og fine soverom. Hovedsoverommet har installert en romslig skyvedørsgarderobe. Soverommet (tidligere en del av stuen) i tilknytning til stuen har utgang til en hyggelig balkong.

Bad
Lyst flislagt baderom med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Dusjkabinett og servantskap er nytt i 2023. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Vestad. Her er det kort veg til dagligvarebutikk med posttjenester. Korte avstander til både barnehager og skoler. Ca. 1 kilometer til sentrum hvor det finnes et godt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Eiendommen ligger i kort avstand til skysstasjon med buss og togforbindelser. I umiddelbar nærhet til boligen finnes det flotte turmuligheter langs Glomma. Glomdalsmuseet er en av eiendommens nærmeste naboer og her finnes det fine turmuligheter som går via Prestøya og Skogmuseet. Grundsetmarka byr på milevis med stier og traseer som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre, soverom, kjøkken, bad/vaskerom, soverom 2, stue, soverom 3.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt tilhørende Halifax Borettslag på ca. 4.024 kvm. Tilnærmet flat tomt. Fellestomten har asfaltert ankomst, parkering og gangveier. Eiendommen er pent opparbeidet med plen og grønne arealer.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasje i felles garasjeanlegg. Biloppstillingsplasser/gjesteparkering på fellestomt.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 32, andelsnr. 8 i Halifax borettslag med orgnr. 953714752 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Evie Kjellaas Bryn

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 32
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 690 000,-
 • Totalpris: 1 904 420,-
 • Fellesgjeld: 214 420,-
 • Fellesutgifter: 4 934,-
 • Ligningsverdi: 356 250,-
 • Primærrom: 65 m2
 • Bruksareal: 65 m2
 • Tomteareal: 4024 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Vestsivegen 34 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 316789326