Skip to main content

Innholdsrik enebolig med mange muligheter. Stor kjeller. Garasje og gode lagringsmuligheter.

Solørvegen 750 2415 Heradsbygd Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, vaskerom og diverse boder.

Inntilbygget garasje med 3 boder.

Standard

Innholdsrik enebolig med sentral og fin beliggenhet i Heradsbygd. Boligen går over to plan og har blant annet en stor kjeller med flere muligheter. Fin planløsning med store rom og gode lysforhold. Det er gjort noe oppgraderinger de senere årene, men boligen har behov for videre oppgradering for å møte dagens krav til standard. Men her er mulighetene mange for å skape en hyggelig familiebolig, sentralt i Heradsbygd. Ute finner du stor terrasse, garasje og flere boder med gode lagringsmuligheter. Kort gangavstand til Lillemoen skole og ca. 1,5 km til Hagen barnehage. Ca. 7 km til Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter, hit er det gang- og sykkelveg hele vegen.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en gang med god plass til omkledning, og rom for å henge fra deg yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til boligens to soverom, bad og kjøkken. Trappeadkomst til kjelleretasjen og åpen løsning inn mot stuen.

Kjøkken
Stort og innholdsrikt kjøkken med profilerte fronter i heltre. Innredningen har rikelig med skapplass og flere overskap med vitrinefronter. Benkeplater i heltre med god arbeidsflate og flislagte veggflater over. Integrerte hvitevarer med stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. På kjøkkenet er det fin plass for en spiseplass ved vinduet, og du har egen utgang til hagen.

Stue
Lys og romslig stue i vinkel med fine møbleringsmuligheter. Her er det med plass til flere sofa- og sittegrupper, og du har plass til en egen spisestuedel. De store vinduene skaper gode lysforhold og gir en god romfølelse. Skyvedører i glass ut til terrassen. I stuen er det montert varmepumpe og peisinnsats.

Bad
Flislagt baderom med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil over. Varmekabler i gulv.

Vaskerom
Vaskerom i kjelleretasjen med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du to soverom, begge i 1.etasje. Hovedsoverommet har plassbygde skap og montert en romslig skyvedørsgarderobe med speildører. På opprinnelige byggetegninger er dagens hovedsoverom tegnet inn som to soverom, så her er det mulig å lage et tredje soverom i boligen.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og usjenert beliggenhet i Heradsbygd, ca. 7 km sør for Elverum sentrum. Fra eiendommen kun noen hundre meter til Lillemoen barneskole med ny idrettshall. Friområder i umiddelbar nærhet. På vintertid er det oppkjørte skiløyper og lysløype på Jømna/Heradsbygd skistadion. I sommerhalvåret finner du mange turmuligheter i området, som kan benyttes til fots og på sykkel. Det er også fine områder for ridning i området. Det er også kort veg til Glomma, med gode fiske- og bademuligheter, og nydelig sandstrand på Løkenstranda. Gode bussforbindelser på hovedveien.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 206 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Kjøkken, bad, gang, soverom 1, soverom 2, stue og trapperom.
Kjeller etg: Vaskerom, gang 1, gang 2 og trimrom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisinnsats og varmepumpe i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv ved baderom og soverom. øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.092 kvm. Tilnærmet flat tomt med gruset gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning. Deler av tomten inngjerdet med skigard og gjerde.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6.542,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vanngebyr. Vann betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon og slamtømming kr 5.110,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 36 bnr. 102 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Sara Elise Teigland-Olsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 36
 • Bruksnr: 102
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 950 000,-
 • Ligningsverdi: 557 428,-
 • Primærrom: 166 m2
 • Bruksareal: 206 m2
 • Tomteareal: 2092 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Solørvegen 750 2415 Heradsbygd Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 316359470